Hej igen!

Ny duschad och fräsch inför sängen!
Det blev faktiskt en Eva & Adam film med massa popcorn, hihi. Lite töntigt med eva och adam, men dom är endå bra på nått sett! (NÖRDVARNING)

Imorron får vi troligen börja klippa dockor, spännande faktiskt. Sen åker jag till pappa after school, det blir även till att handla mat till sidsjön på onsdag (skriver mer om det...)
Nu ska jag krypa ner och gosa med världensunderbaraste.
Godnatt puss!



SUDDIGA BILDER PGA AV ATT JAG INTE HADE BLIXTEN PÅ PÅ KAMERAN, det får ni ta ;)


Humor!

Film igår hos mathias och johanna som sagt :)
Kenny starfighter blev det, såå sjuuuukt rolig. Jag skrattade ungefär till varje scen och det är precis sånna där skämt som passar mig - lite flummiga, dumma kommentarer. stört skön rakt igenom, SE VÄRD!




Var och köpte massa godis och chips idag på hemköp när jag var på stan med tjejerna i klassen, så nu blir det till att krypa ner i soffan och mysa med anton fjanton <3

Paradisbadet..

Idag for jag, Anton, Emelie och Obee iväg till paradisbadet i övik. Dom svängde förbi och hämtade upp mig och anton runt 9.. Kändes väl lite tungt att kliva upp tidigt efter en rätt så lång natt men men det är sånt man får ta om man ska ut och flänga jämt ;) Var där några timmar och tog en lunch på deras beachfood resturang :)
Var även in och handlade på dollar en sväng när vi åkte hem..

I bilen på väg ner satt vi och lyssnade på fylking i rix morronzoo, sjukt roligt inslag när fylking intervjuade en "porrstjärna" ifrån norge.. Hittade tyvär inte ljudinspelningen någonstans men jag ska leta vidare..

Här kommer lite pix från idag -
Hårspännen, billigt!





Godis! som det ska vara!



                             


Bby anton<3


                           
Nu ska jag troligtvis snart till min bror och hans underbara flickvän och se en movie, hörs på PUSSS

Bröllop!

Var som sagt på Angela och Bosses bröllop igår. De var jätte fint och jag hade väldigt trevligt :)
Jag laddar upp lite bilder istället för att skriva eftersom att jag själv tycker att det är mycket roligare..


Ska ladda upp lite mer bilder på själva vigseln och även festen när jag har mer tid.

Filmmys

Igår satt jag och anton och funderade på vad vi skulle hitta på frammåt kvällen, resultat = 0
Efter lite tjaffs bestämde vi oss för att bara ha en film/mys kväll. Vi såg en shoppaholics bekännelse eller vad den heter!!?? Var hyffsad men inte så där super bra, absolut se värd om ni funderar på att se den :)

Nu blir det snart frukost, om min sura pojkvän kan ta och komma ut ur duschen nån gång ;)
Resten av dagen är fullspäckad
1. Åka till mamma
2. Duscha, göra mig iordning
3. Göa mammas hår, (alltid jag som får grejja med det efter som att hon inte kan något sånt alls)
4. Angelas och bosses bröllop i ljustorp!

Mycket bilder ska det bli, så jag laddar upp dom imorgon!


Här kommer en låt med Miss li, jätte skön låt som man lätt får på hjärnan
Älskar videos men text, förmodligen efter som att jag är urusel på engelska

Ha det bra, puss

Friluftsdag! (:

Hade friluftsdag i sidsjön, det var helt okej :) Var lite dålig på att ta bilder men fick några få som jag laddar upp ikväll eller imorgon.
Är hos pappa just nu, ska strax åka till harmånger för att han ska handla nån träjja. Ikväll har jag ingenaning om vad det blir, ska till anton iaf men hör gärna av er om ni vill hitta på något roligt (:
Nu måste jag åka, later!

dataspel = nördigt!

Finns det nått värre än data spel? Själv så fullständigt hatar jag det!! Min pojkvän har köpt nått spel som han börjat spelat och det inns verkligen inget värre. Han blir som fastklistrad som ett beroende, och det värsta är att så många killar spelar. Vart tog det sociala vägen? Då man var ute med kompisar, träffades och hittade på saker. Nej, nu ska man sitta och prata med varandra på internet istället (ventrilo) eller vad det kallas. Patetiskt om ni frågar mig, get a life ;)

Jaja, nog om det. Nu är min header tillbaka iaf (: ni får ursäkta att jag är så grymt dålig på det där med designen, jag är nybörjare så det kommer väl. Skola idag som vanligt, fick börja med lite hår idag fick även saxar och kammar. Jag säger som leslie jag, det var ungefär som julafton.

Sitter hos pappa nu och ska kolla om det går nån bra film snart, också ska jag ringa johanna.
sussa gott, puss

hej gott folk!

Glömde skriva igår att min header har blivit konstig, eller rättare sagt den försvann. Men den kommer tillbaka inom kort (:
Ska snart gå ner och dricka ett stort glas oboy innan jag åker till skolan, det är ju så sjukt gott!!!
After school ska jag på stan med Anton, har inte träffats sen i söndags så jag saknar honom massor! Sover där ikv också så det blir inge bloggande för min del.
Have a nice day!
(Har glömt att tacka johanna för hjälpen med blogg designen,  tusen tack)

Grillning & mys<3

Hej kära bloggen!
kom nyss hem ifrån emelie, hon hämtade mig i nacksta så åkte vi till willys och handla käk.
Grillade på hennes balkong och sedan hyrde vi en film, riktigt mysigt.
Är trött som ett AS så jag orkar inte skriva nått mer, hade en trevlig kväll iaf, hade ni?
Puss & Godnatt

emelie
Emelie i somras i rättvik, enda dagen  med hyffsat väder tyvär!

hos bror (:

hade inga planer för de närmaste timmarna så jag åkte till mathias nu efter att jag slutat.. Idag har vi gjort ungefär ingenting på skolan, suttit och pratat i flera timmar :P På lunchen kom jag och leslie på att vi ville äta på donken, men det var lite svårt eftersom att ingen av oss hade pengar. Ringde till mathias som var snäll och lånade ut. Vi gick till nacksta för att hämta pengarna och sedan tillbaka till stan. Eftersom att våran timmes lunch inte räckte till så kom vi lite sent, men det var inge problem. FOOD BEFORE SCHOOL!
Ska med emelie på stan och sola lite senare, sen får jag se vad som händer.
Skriver senare, ha en fortsatt trevlig dag. PUSS!


godmorgon!

Har nyss gjort mig iordning för att dra i väg till skolan, gäääsp! Det börjar redan gå trögt att kliva upp på morgon, andra dagen liksom (Y) grejjt! Aja här kommer lite outfit bilder..


Halsduk - jack & jones
Jacka - storebrors
Randig tröjja - hm
vitt linne - bikbok
jeans - gina tricot

Halsduk - jack & jones  jacka - storebrors  randig tröjja - hm  vitt linne - bikbok  Jeans - gina tricot

Blogg start!

Nu drar jag igång med min nya blogg, designen är inte helt klar än men det kommer så småning om..
Efter som att sommaren börjar gå mot sitt slut och hösten börjar titta fram så har man förhoppningsvis lite mer tid över att lägga på skrivandet.
I dag började jag på john bauer gymnasiet i sundsvall, programmet frisör. Det var lite stelt i klassen såhär första dagen men det lär väl bli bättre efter några dagar då alla lär känna varandra lite bättre.

För övrigt så kom jag nyss hem ifrån min kära bror Mathias och hans flickvän Johanna. Även pernilla bor där denna vecka. (Johannas lillasyster) Det var meningen att vi skulle kolla på film men vi kunde inte riktigt bestämma oss för vad vi skulle se så vi satt mest och pula i oss chipsen och pratade men det är minst lika trevligt de :) om inte trevligare!

Ska strax göra mig iorning för kvällen och krypa ner i min underbart mysiga säng, ställa klockan på 06:15 och låta john blund ta över i några timmar!
Puss & Godnatt


(Bjuder på en Ulf Lundell låt, texten på refrängen är så fin<3)

RSS 2.0