Fredagsmys

Trevlig kväll igår hos Mathias och Emelie med käk, nått glas vin och sällskaps spel :)


Happy

Godmorgon! It's friday och jag vaknade på galet bra humör ;) don't know why!

Jobbar 12-18 idag så ska snart gå upp och göra mig ordning :)

Erik ringde och sa att dom hade flytspacklat golvet också i hallen, så snart har vi golvet där klart också :)
Och bänkskivorna kommer på måndag :) nu går de undan ;).

Bild på mitt nya hår i toffs


'

sjukt nöjd och har sjukt långt hår nu, hehe! orkade aldrig fixa till de och lägga upp nån bild idag så de får bli någon annan dag :)

ligger för tillfället i sängen, har tänt massa ljus och bara slappar. skönt e de

Godmorgon!

Var ju på birsta igår och köpte golv till hallen, de e riktigt nice alltså hehe! Sen bara hem och såg en film :) nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen vidare mot frissan :)

Bild på golvet, dålig en dock


Nov. 21, 2012

Trevlig kväll igår, tittade på massa gamla filmer och bilder hos mamma bl.a. från vi var i thailand sist :) nu sitter jag på jobbet, tre och en halv timme tills jag slutat, då blir de birsta en sväng!


God damn!

Bild på hur håret blev efter
färgningen, ska dit på torsdag igen och göra extentions :)


Shulelu

Igår var jag med Caroline på dagen, och jobbade hela kvällen. Fixade världens räkmackor när jag kom hem till mig och lilla bäbis som kände sig sjuk :)

Idag kom Kajsa hit och surrade då hon hade lunch och även Helin var förbi på hennes lunch :) nu ska jag följa med Erik och åka en sväng innan vi ska till mamma och äta middag då hon fyllde år igår :)

Bild på världens godaste räkmackor moha!


Nov. 19, 2012

Efter jobbet igår fixade Erik fika här hemma, vi kollade på två filmer gosade och pratade hela kvällen :)

Hade tänkt att kliva upp i tid idag men vaknade typ nu, upp och hoppa!


Kan.inte.sova

Ligger i sängen och försöker sova, har gris ont i magen som jag haft de senaste dagarna. Inte kramper men de bara är en konstigt smärta som finns där hela tiden.. Måste kolla upp de där..

Erik är ute på krogen med sina kompisar och jag ringde nyss och var lite tjejsur för att han inte svarar i telefon, eller den var avstängd men de var tydligen ingen mottagning som var felet. Jaja nu skulle han iaf vidare med kompisarna och äta osv och jag ligger här i sängen och tycker synd om mig själv för att jag inte kan sova :( och ska upp och jobba imorgon också, börjar 12 men tärt ju... Stackars mig godnatt


Nov. 17, 2012

Hemma hos Martin och Caroline och myser framför en film :)


'

Känns hela tiden som att jag håller på att bli sjuk... riktigt irriterande känsla.
Ligger fortfarande i sängen iaf, vilar mig haha är så sjukt rädd för att bli sjuk ju!
Börjar iaf att jobba klockan 4, på resturangen i helgen ledig från mitt andra jobb :) slutar vid 9 då ska jag jag iväg på middag, blir nog trevligt :)

Nov. 15, 2012

Träffade upp Caroline och hennes syster Sandra igår, hängde där en stund och surrade på osv. Bestämde med Sandra att vi skulle åka och handla vin och nått att äta. Sagt och gjort hehe vart kvar där till typ halv 12 igår natt, hade de riktigt trevligt :) nu sitter jag och väntar på ett möte med studievägledaren sen ska jag äta frukost med min andra halva Caroline ;)


Frissan

Sitter hos angelica nu som ska göra mig fin i håret :) kommer säkert bli riktigt nice


Fml

Vaknade nyss av att klockan ringde, måste gå ut och lägga i parkerings pengar men jag orkar inte, måste men vill inte, MÅSTE!! Orkar inte :( :( måste.....


slimming wrap

jahapp, då var den här dagen över. ligger i sängen och tittar på heroes :) tog en dusch och en smoothie då jag kom hem sen hamnade jag framför datorn.
 
Vi verkligen komma igång att träna! Har jätte bra möjlighet till de just nu när jag jobbar som jag gör men det känns som att de är så mycket annat. och när jag tar tag i det vill jag göra de på riktigt. Inte börja nu med några promenader i månaden, det känns så bortkastat. Så fort jag får lite lugn och ro i mitt liv och inte har så många bollar i luften så ska jag ta tag i det, en gång för alla haha!
 
Klickade hem nån sån där töntig sak för någon dag sen (slimming wrap) som ska få dig slimmad, en sån där sak som alla bah " haha tror du på de där"... Men man vet aldrig ;) hehe vet knappt själv vad det är eller hur den ska fungera men här är en bild iaf :)
 
 
nått avsnitt till sen sov dags!
 

Charmig tjej

Står på jobbet och tar roliga bilder på mig själv! Haha, nyss börjat och här var de inte en kotte så ska fylla på lite saker osv.

Jobbigt att vara såhär snygg va?


Nov. 13, 2012

Idag börjar jag jobba halv 4 så gör Erik sällskap i bilen :) har ätit go frulle, gått omkring på ikea en sväng och åt även lunch där :) haha man kan nästan tro att jag inte gör nått annat än att äter på den här bloggen ;)


Cesarsallad på mat&prat

Skulle vara hos tandläkarn klockan 10, vaknade halv av panik och fick stressa sönder mig för att hinna haha!

Nu sitter jag iaf och äter lunch på mat & prat med Caroline :)


bakis dag

hallådär!
igår var vi som sagt och hälsade på eriks gudbarn alma, hennes lillebror alfonz och deras pappa kalle. Även deras mamma zanna var hemma en snabbis men sedan vart hon tvungen att åka och jobba, lite tråkigt att vi inte hann träffa henne längre men det kommer fler gånger! :)
 
köpte iaf ett pysselkitt bland annat till alma som vart väldigt uppskattat, satt och pysslade med henne nån timme hehe dom var så otroligt söta!
 
Åkte vidare till gnarp och hämtade andre och sedan till pappa och carina. Käkade mat, drack vin och badade vedeldad tunna. riktigt trevligt :) Dock inte lika ttrevligt idag då både jag och erik har vart döende. Det är ju orättvist haha, bara för att vi dricker mer sällan nu så blir vi så fruktansvärt bakis båda två! haha. 
 
firade lite farsdag hos hans pappa, fikade lite och så. Åkte hem och lagade fläskfile pasta och nu ska jag ta en dusch så jag vaknar till liv hehe :)
 
Alma och Alfonz :)
 

lördag

godmorgon :D vaknade verkligen på rätt sida, är på sjukt bra humör idag! Vaknade nyss och ska kliva upp strax och äta lite frukost sen vidare mot birsta för att inhandla present och alkohol.
 
Ska nämligen ner över idag, första stoppet blir hos eriks 3 åriga gudbarn som fyllt år. Har aldrig fått chansen att träffa henne men ska få göra det idag vilket jag tycker ska bli jätte roligt :)!
 
Senare åker vi vidare ner till gnarp, träffa eriks kompisar en sväng tror jag och sen blir det middag hos min pappa och styvmamma. Lite alkohol, bada tunna och mysa på. Otroligt vilken mysig lördag detta kommer att bli :)
 
UP AND AWAY :D
 
brunette och solbränd, daaaaamn !

kul fredag.

gässssp haha. har vart en riktigt svinig dag. Började med att jag var sjukt trött imorse men de var bara att pallra sig iväg, klev upp ganska sent så jag tänkte "jag skiter i frukost, hinner ju med de på jobbet" jo, det var väl de dummaste jag gjort på länge... kommer till jobbet och det blir as mycket folk på en gång för att vi har kuponger. Snåla svennar som vanligt haha.
Inte nog med de, kassan pajjar mitt i allt så vi fick göra värsta specialen = KAOS. eller mycket stress iaf.
 
Hela kvällen var de samma, dock hade vi lyckas laga kassan så det var ju tur haha. Var helt slut när jag äntligen slutade och då skulle jag träffa erik i lägenheten, så vi var där en stund och grejjade sen åkte vi hem, duschade och nu ligger jag död i sängen.
 
inte så speciellt rolig dag, nej. så nu ska jag sova och hoppas på att mina fötter återhämtar sig nångång i framtiden så jag slipper amputera dom, eller nått. trött tjej hej! haha

Sovdags

Klockan ställd på 9 imorgon, 8 timmars jobb sen är jag ledig 3 dagar! Kan inte minnas förra gången ja var ledig mer än 1 dag på rad så det ska bli sjukt skönt :) godnatt


ögonbryn

sitter och läser lite skönhetstips osv, har länge vart sugen på att testa xlash på ögonbryn och fransar. Tycker mina ögonbryn är för glesa, får måla dom för att dom ska se bra ut men tänk vad skönt om man bara kunde noppa till dom och färga dom och sen inte behöva göra något mer. Men då funkar de ju inte om dom är så gles som mina är. Mycket ögonbryn is the shit!
 
Hittade ett tips nu att de även ska fungera med ricinolja, och det har jag hemma i badrummet för att jag testade de på håret (gjorde bara en gång sen bestämde jag mig för att skaffa extentions istället hehe). Så ska prova men de nu och se om det blir någon skillnad :)
 
 
 
dessa ögonbryn, mmmmm love it!

breakfast in bed ;)

Vet inte vad som hänt haha, sov till halv 12 imorse och känner mig endå trött! Måste vara årstiden eller nått, måste verkligen komma igång att träna snart ;p Erik va iaf hemma på lunchen då och gjorde frukost åt mig hehe, bortskämd :) så åt frukost i sängen framför datorn som världenS tjockaste lat gris och sen pallrade jag mig iväg till jobbet och där befinner jag mig nu, tills 7 ikväll :)


Onsdags mys :)

Fått mycket gjort idag med lägenhet osv, nu har jag lite välförtjänt mys med mig själv framför twilight med smoothie och tända ljus :)


Amerikansk buffé

Lunchar på eon idag, smarrigt


Godmorgon

Uppe med tuppen idag :)! Vaknade vid 7, gjorde frukost åt erik och följde med han på jobbet hehe, mysigt att åka runt tycker jag ;)

Var i lägenheten igår iaf och grejade, allt tar långt tid.. Längtar tills allt är klart , vill få ordning på mina saker, en riktig garderob, få ordning på smink produkter och sånna saker.. Få lite ordning på mig själv haha. Det värsta jag vet är att känna mig som nu, typ ovårdad. Inte solat på länge, inte gjort nått med håret eller inte gjort nått med utseendet alls.. men har helt enkelt inte orkat brytt mig senaste tiden. Nu ska de bli ordning iaf! Frisören nästa vecka är en bra början :)!


Nov. 06, 2012

Sitter på jobbet och äter lunch :) slutar 6 idag och imorgon är jag ledig, soft de! Sov fett länge inatt och känner mig mycket piggare idag så förhoppningsvis slipper jag bli sjuk :)

Vinter jackan på idag också ;)


sjuk :O

ligger i sängen, dricker thé och tycker synd om mig själv. haha närå, men tror jag håller på att bli sjuk.. :( har vart hängnig hela dagen, huvudvärk, frusen, hals ont osv. precis som mina dunder förkylningar alltid börjar. kan inte vara hemma från jobbet nu, har verkligen inte råd med de så jag ska försöka sova ordentligt och dricka mycket vatten och verkligen hoppas att det kanske går över, det måste de bara göra! godnattt

@work

Det kan vara stendött här hur länge som helst, när man fixar disk, fyller på, sopar osv. Meeeen exakt! Varje gång jag tar en kopp kaffe så kommer det folk, haha asså skämtar inte heller! Varje gång! Kaffet blir kallt och får hälla bort de, jämt jämt jämt!! Men jag gör väl ett nyss försök..


Godmorgon!

Idag var egentligen min lediga dag men hoppar in för en kollega som inte kunde jobba så det blir ett 8 timmars idag iaf :)

Jobbar även imorgon men sen är jag ledig en dag :), bara be till gud att mina fötter pallar med två dagar till, dom är alltså heeeelt förstörda efter helgen, kämpa kämpa tjäna pengar :D


Godnatt


Just nu..

Heroes och kollar bloggar


rökning dödar!

Idag är det 5 veckor sen jag slutade röka! Okej, jag har tagit nått bloss då jag festat, men annars har jag vart helt rökfri. Känns otroligt skönt! Känner mig mycket fräschare osv. Allt går bara man vill :) Vi var dessutom 2 om det, erik och jag slutade samtidigt, tror att de är till en stor hjälp också :) Duktiga vi är :)
 

Nov. 04, 2012

Efter en lång sovmorgon och en riktig lyxfrukost åkte vi till lägenheten och skruvade lite kök, sen vidare mot jobbet där jag är nu. Om en timme har ja stängning och sen slutar jag :)


Gris förstörd

Skulle precis skriva ett inlägg på datorn men den dog och jag vägrar kliva upp! Helt förstörd i fötterna efter helgen. Men erik gjorde ett fotbad åt mig då jag kom hem från jobbet så nu är de lite bättre iaf. Värdelöst skrivande av mig denna helg men vad ska man göra, hehe :)


döööd efter dagens jobb

puuh, nyss kommit hem från jobb och är helt död. jobbade från 12-17 på sibylla och där vart det en hyffsat lugn dag :) sen direkt till källarkrogen och jobbade där tills 21 och där var de nästan fullt med folk hela kvällen, gick super duper men är helt färdig nu :)
 
Tog en bärs och satt mig vid datorn, ska nog se lite serie och mysa på resten av kvällen :)
 
samma sak gäller imorgon, jobb 11.30-21.00 :) gäller att ligga i med jobbandet om man ska ha råd med alla möbler, thailandsresan, frisör besök för några tusingar osv hehe ;D
 
ha en bra kväll :) <3

Lycklig!

Sitter på jobbet, ska jobba hela helgen och de är riktigt trist väder ute! Meeen jag är så lycklig, har världens finaste pojkvän och idag har vi bokat en resa till thailand i februari :) så sjukt skönt kommer det att bli med tanke på att de kommer bli mycket plugg och jobb nu framöver och allt med lägenhet osv. Så det kommer att bli riktigt soft :)


Spiderman

Kvälls mys till senaste spiderman innan sovdags, godnatt <3


ombre

Ska till frissan imorgon och boka tid, ska göra extentions och färga :)
det är på tiden nu känner jag för lite förändring!
 
här är min inspiration

dagens sysselsättning

Umgåtts med fina amanda idag :) Var och handlade lite innan vi åkte till henne och fikade, tittade igenom hennes bilder till hemsidan och surrade på en hel del :)
 
Nyss vart i lägenheten en sväng och skruvat lite kök, drygt som fan haha.
 
Imorgon blir det jobb och så blir de hela helgen, från morgon till kväll........ men nästa vecka blir lugn :D

Today

Började sent idag så hann med en del innan :) var och lunchade med frugan på mat & prat, har inte träffats på ett tag så hade lite att prata om :)

Var sedan på komvux och pratade med en studievägledare ang. att läsa vidare och sånt. Stora val som ska göras nu..

Åkte och jobbade och sen har jag vara legat och letat thailands resor haha, så jävla sugen på att åka nu!!!

Imorgon är jag ledig iaf, enda dagen den här veckan så den ska jag ta vara på :)


RSS 2.0