i forgot to tell you..

Måste bara säga att det precis blev besöks rekord, haha!

näe, nu blir det tv;n så hörs vi nog imorgon istället! Har fullt upp den här veckan, massa jobb och sånt men det är skönt att veta vad man ska göra hehe...

glömde föresten säga att i fredags så överaskade min pappa mig, kom till hans jobb och kliver innan för portarna och vad står där? Joo min nylackade epa, blev så glad! Nu är det besiktning på torsdag så jag håller tummarna stenhårt på att det går bra!


mot hemköp!

Har inte gjort mycket idag förutom att lagat mat oc nu nyss städat. Bäddade rent i sängen, plockade undan och damsugade. Fick faktiskt hjälp den här gången ;> Nu ska vi bege oss ner till hemköp och köpa massa godis, det var så längesen jag åt godis nu jag knappt kom ihåg hur det smakade hehe. Ska ta en film kväll med massa gott och se på " i taket lyser stjärnorna" (: blir nog mys.

fail

Hahaha, måste skratta åt mig själv. varje gång jag ska försöka göra ny header så blir allting fel och då kan jag inte fixa till det igen. Nu får den vara lite fail ett tag, var så less på den andra. Nån som är bra på sånt där och tycker synd om mig som är så dålig så får nån gärna fixa den!

Nu ska jag försöka göra något med den här dagen och inte bara sitta inne, men vad gör man? :)

dance,dance,dance

Nu är jag i sundsvall, johanna, mathias och macke kom och hämtade mig. Tur ni finns<3 Vi bestämmde även att vi skulle ta birsta på tisdag efter som att jag har vart sjuk i veckan.

Gårdagen, åkte från gnarp vid 19. jag och leslie höll på att kissa på oss. Träffade gnarps pojkarna på bussen så vi följde med dom till nån resturang där vi satt och snacka på tills det var dags att dra till folkan. Eftersom att det tydligen inte var på stadt vi skulle ;p
Dansade i typ 3 timmar, träffade människor och hade jävligt roligt faktiskt.
Bussen hem skulle gå 20 över 2 men blev försenad så vi kom hem väldigt sen, däckade i sängen, så skönt!

Om jag orkar så ska jag slänga upp lite bilder snart, får se hur det blir med den saken! (:

later

Hade tänkt att skriva nu, men det blev precis mat så uppdate later.

Är fast i gnarp, det går inga bussar till sundsvall! :( men kanske att min räddande ängel johanna dyker upp? <3

tomorrow

Var och fotade oss idag till ett skolprojekt, i brudklänningar hehe ;> såg inte speciellt fint ut kan jag ju tycka men men...

Imorgon är det giirls night iaf! Drar mot gnarp när skolan slutar, fixar oss äter och sedan drar vi vidare mot hudiksvall. Där blir det party all night long, eller tills bussen hem går ;D hehe

Kommer att bli grymt roligt, men har ett problem. INGENTING ATT HA PÅ MIG ;'(

bild ifrån idag...

sleep tight

Redan nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart släcka ner.. känner att jag behöver sova länge om jag ska orka med morgondagen. Sitter förövrigt och lyssnar på negativaleslie som är expert på att leta upp allt negativt och inte alls tänka posetivt. haha vad ska jag göra med henne?

Näe gud, dags för mig och släcka ner men jag skulle ju hemskt gärna vilja ha min fina pojkvän brevid som kunde pussa mig till söms men inte de! Han sitter fast vid datorn och kommer nog sitta där det närmaste timmarna, ;/
<-- Mathias, the greatest brother!  --> Anton, datanörden? närå, ;D älskling <3

sjukling

Fortfarande sjuk... men börjar känna mig bättre nu!!!! haha det är nog för att leslie och johana är så duktiga på att be? eller?

Har mått skit hela dagen, orkade inte ta mig till um heller. Men däremot så följde jag med mikael ut och handlade lite och hämtade lena i njurunda. När jag kom hem bara för en stund sen kände jag mig mycket bättre så det gjorde nog susen att få komma ut lite..

Nu ska jag gå ner och försöka göra någonting åt min hemska utväxt, men det får vi se hur det går. Anton kommer väl hem om någon timme så då ska vi ta och äta nånting gott.

Imorgon är det fotografering på eleganten som gäller, spelar ingen roll hur sjuk jag är... Det måste göras, även om jag kommer att se ut som ett lik! Ni kommer få se mer senare när allting är klart om några veckor, så spännande att se resultatet ;>

Peppad till fredag? Yes sir

f*n också!

Kände det på mig! Har gått och blivit sjuk. Låg och svettades hela natten samtidigt som jag frös, och så fort jag klev upp för att gå på toaletten som jag gjorde ungefär 10 gånger under natten så kändes det som att jag skulle svimma för att jag hade sån otrooolig huvudvärk! Har aldrig känt nått värre..
Den här veckan som skulle bli så rolig och har massor att göra, åååh...
Måste måste måste bli frisk tills imorgon men det tvivlar jag på, har tid på um och sen så är det öppethus på skolan. På torsdag måste jag verkligen gå på skolan också för det kan jag inte missa!
För att inte tala om fredag, jag dör hellre än att vara sjuk på fredag. LESLIE be till gud om att jag ska bli frisk nu, okej?

Det blir iaf P H senare, gör ju saken liite bättre!

birsta snart!

Shulelu, sitter hos leslie och ska snart åka på birsta. Känner mig sjuk, har fått jätte ont i halsen och huvet värker :/ Lär nog stanna på birsta tills ikväll då jag, anton och mikael ska stor handla. hehee

Ian är här, sötbäbisen som leslie pratar om 24/7
Ni får en bild på johana och ian, finaste ögonen

basta

Nu ska jag gå ner och slå på bastun, basta i min ensamhet och fräscha upp mig lite. Det blir en tidig kväll känns det som...

diet...

Han inte med att skriva något mer igår, men drog iaf ut efter att jag hade jobbat på nån fest i korsta. Var rätt sämst men fick iaf träffa lesliebaby hehe!

Skulle skriva lite om dieten så jag tänkte att jag gör väl det nu...
Har som sagt gått på diet nu i 3 veckor, har klarat mig riktigt bra men fuskat lite nu på slutet. Dieten innebär att jag inte ska äta kolhydrater. Alltså bara kött,fisk,ägg, kyckling osv. Tycker att det är riktigt roligt att testa om det funkade + att få bort mina dåliga socker vanor. Har även försökt att äta många gånger på dygnet.
För er som vill få fastare kropp eller vill gå ner i vikt så funkar det GRYMT! gick ner 4 kilo första veckan och nu efter 3 veckor så har jag gått ner lite mer än 6 kilo. 
Känner mig mycket piggare och mår mycket bättre, troligtvis för att jag nu har slutat med att äta en godis påse om dan ;> ska fortsätta sista veckan med troligtvis lite undantag, vill ju inte gå ner för mycket heller!

Det ska vara lagom, för lagom är bäst right? Nån som har perfekt kropp är iaf jessica alba, look at that 

lång natt..

Var och jobbade i 1.5 timme igår. Såå sjukt onödigt! Iaf så kom jag hem vid 20.00 och då var emelie,owe,edin och krull här. Dom satt och drack lite öl och så. Mathias, johanna, alex och  jaquline kom hit lite senare och hade faktiskt jäkligt roligt igår! Nu är klockan kvart i 2 och jag börjar jobba klockan 5 så jag ska springa och ta en snabbis dusch och tvätta bort gårdagens smink osv. känner mig smutsig!

Ikväll blir det iaf att dra ut med flickorna, efter att jag jobbat klart då. Blir säkert roligt...

(ska skriva lite om dieten senare, funkar great!)


ikväll?

Igår var jag sjukt trött! Kom hem, åt mat och somnade i soffan. Vaknade klockan 9 igen och vaknade vid kvart över 5. sen sov jag tills 7 då jag skulle kila till skolan. Bortkastad med jv sköön kväll haha!

Ikväll tro jag att jag ska jobba, men jag vet inte än? wierd ha? kanske ska ut med favoriiit buden ikväll, eller imorgon?  i don´t know. PEPPAD iaf!

(tråkig blogg jag har just nu, kommer bli grymt  bättre snart) ;>

bad bad bad DAY

Försov mig, och glömde saxar och skit så det här känns inte som min dag. Har iaf engelska och håller på med något projekt och tydligen ska jag ha en bröllops klänning på mig och bli fotad :S whöw pinsamt ellä mm..
jaja, ska väl fortsätta med den här skiten nu.
Later

träning och grejjer

hey knubbisar, själv har jag vart och tränat hehe! Gick på skivstångs pass med mamma, hatar egentligen sånt där för när hon (ledaren) tex. sparkar upp med ena benet och viftar med ena handen så har jag knappt hunnit förstå hur man gör och kunnat provat själv innan hon byter övning. Haha måste vara en rolig syn. Jag kan inte ens hålla stången med vikterna på rak (A)

Nu hettsar anton fjanton på mig för nu ska vi se på andra avenyn, ha en bra kväll (:
 


about me

Lite frågor och svar (:

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? Ganska väl tränad men inte för mkt. Brunett, och vackra ögon!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? japp
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? lellan <3
4. Hur lång är du? oj, har ingen aning! Vill vara längre iaf!
5. Vilken är den senaste filmen du sett? tror det var " flickan som lekte med elden" hemma hos mathias och johanna
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: klart
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? olika beroende på vad det gäller.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? inget av de.
9. När såg du senast din mamma? i onsdags kväll, för en vecka sedan :)
10. Icke godkänt i något ämne? Nej
11. Mvg i något? hade de förra året, nu vet jag ej
12. När vaknade du idag? 07.00 ungefär.
13. Vilken är din favoritplats? oj, på en solig strand någonstans!
14. Vilken plats föredrar du minst? Ute när det är kallt! hua
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? the time will tell ;>
16. Hur stor är din säng? beror på vilken säng, har lite utspridda (:
17. Vad sover du i? trosor eller kalsonger, älskar kalsonger!
18. Hur många kuddar har du i sängen? anton en och jag har en, så det må bli två? osså en extra kudde som jag använder ibland ;>
19. Var har du bott/bor? sundsvall/gnarp
20. Tycker du om kinamat? ja, göttaste!
21. Tycker du om kaffe? ja!
22. Vad dricker du helst till frukost? te eller oboy
23. Kan du spela poker? jo har nog lite koll
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? tror inte det, nej.
25. Vill du ha barn? det vet man aldrig, inte än på många år iaf.
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska, är väl ingen expert men den funkar.
27. Har du någonsin åkt ambulans? nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? båda två :)
29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och mat till leslie? hööhöö :D
30. Är du cool? cuulaste!*
31. Kan du rulla med tungan? det beror på vad som menas med rulla?
32. Vem är den roligaste människan du känner? Den var svår, lena maybe, skönast iaf!
33. Vad har du för ringsignal? de har jag ingen koll på.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? nja, lillasyster har väl dom.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en hårrulle
36. Kan du byta olja på bilen? nja, det måste jag lära mig!
37. Vilken var den senaste boken du läste? män som hatar kvinnor
38. Dansar du i bilen? haha, var den som skrev frågan seriös?
39. När var du i kyrkan senast? begravning...
40. Hur många hål har du ? ja det beror på vilka hål man syftar på?
41. Har du någon piercing? tungan och navlen.
42. Har du någon tatuering? nej.
43. Har du provat droger? Det lär aldrig att hända.
44. Röka eller snusa? helst inget av dem.
45. Har du pojkvän/flickvän? ja, det har jag.
46. Vad är ditt mobil nummer? 073-543 ?? ??
47. Vad ska du göra ikväll? träna med min mamma :)
48. Har du några syskon? ett helsyskon, några halv, några låttsas.
49. Hur mycket pengar har du på din mobil? orkar inte kolla


hot jeans

vad tråkigt väder det är ute! tycker inte ni?
Har hantverks kunskap, ny kurs om typ gesäll och sånt. Blir säkert roligt..
iaf, ska visa ett par jeans som jag har tänkt att köpa länge nu men vill vänta tills efter dieten så att dom inte blir förstora...
Gå inte och köp dom före mig, då blir jag arg! hehee


Måste tillägga att dom satt mycket bättre på mig!


shopping på rea!



Söt kjol, till sommaren :)



Mysig, kort tröjja med stor krage...


stilren väska, går även att ha som  kuvert väska.



klänning, ingen rättvis bild alls. Ser bra mycket bättre ut på! ;>
(köpte även en till lila/svart klänning som jag har tappat bort redan, den dyker nog upp snart.)


Allt kommer ifrån gina tricot och var på rea!

vardag

Tisdag idag eller? hehe...
Började skolan halv 1 idag så jag klev upp vid 11 och började med att hänga tvätten som jag var så duktig och tvätta och hänga igår kväll. Nu har jag iaf lite rena kläder höhö. Hade frisör teknik där vi fick rulla permanent, sjukt tråkigt!
Trodde att jag skulle träna med mamma idag men hade visst tagit fel på dagen så det blir träning imorgon istället (var iaf duktig och tog en sväng till ica istället)

Nu ska jag snart se på tv men först visa lite nya stuffs som jag har shoppat ;>
kommer upp snart!

just dance

Gårdagen...

Jobbade som sagt från 17-20, mötte upp nathalie (japp, ni hörde rätt) på stan där johanna skulle hämta mig. for runt och hämta massa grejjor och gjorde oss i ordning och sedan skjussade johanna iväg oss till granloholm.
Var riktigt roligt faktiskt, hade lite deep talk större delen av kvällen om allt gammalt tjaffs hehe men det var en av de roligaste kvällar! :) Slutade som vanligt med att det kom massa oinbjudna och då bestämde vi oss för att gå därifrån. Nattha fick hämtning vid kvart i 1 och jag ringde johanna som var snäll som vanligt och hämtade mig<3 Tog en sväng förbi granlo också, försökte "reda ut" lite gammalt groll hehe.

Idag ska jag iaf väg och träna eftersom att jag inte hann igår, och ska även färga håret på pernilla som jag inte heller hann med igår :)



She´s my angel... <3

blogg torkaa eller?

Känns inge roligt att blogga, för det första så kan jag knappt lägga upp bilder för jag måste skaffa minneskort till telefonen och har ju tappat min kamera. Har inte lust att lägga ner pengar på en ny nu heller. Ska piffa upp bloggen lite också, göra nya kategorier mm. men väntar på en grejj så kan inte göra det riktigt än...

Det kommer, i´m promise! hehe

iaf, hur sugen är man inte på brillorna här då? Vet dock inte vart dom finns att köpa..
leopard färgade dom längst till höger Grrrr!

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig och sova, är hur trött som helst... Har vart hos johanna hela kvällen och haft lite wii maraton, hehe sjukt roligt!

Eftersom att min epa står i sundsvall nu så ska jag ner till garaget imorgon och hjäpa pappa och fixa lite. Sen ska jag förmodligen in och springa en stund på gymmet också och därefter ska jag och älskling ta och fuska lite på våran diet och gå och käka på subway innan jag börjar och jobba klockan 17.

Sovgott iaf sweeties så får vi se om jag hinner skriva nått imorgon..


jobb,

Har nyss duschat, målat naglarna, fixat på lite. Nu ska jag göra mig iordning de sista och sedan stoppa i mig lite käk. Sen blir det att jobba. Börjar klockan 17, och man måste ju vara lite fräsch när man jobbar som servetris hehe! Känns som att jag har lite bråttom, åker till johanna när jag slutar iaf see you..




i love you girl<3

mathias 20 års fest

Eftersom att jag vart så dålig på att uppdatera så ska ni få lite bilder ifrån mathias 20 års överasknings fest...




vart massa dans o fylla, inte dåligt roligt vare!

onsdag

hallå (: allt bra? själv är det grejjt! Ska snart käka och sedan iväg till mammas kompis som jag ska klippa + färga håret på.. Får helt fria händer med allt, så jag var och köpte lite färger idag på simons och nu kom mamma hem med en ny våg och lite små grejjer också :) kan lägga upp resultatet senare om jag har tid ;> Ska nämligen hem till johanna då jag är färdig..<3


sussa gott

Ne gud, nu orkar jag inte va uppe längre. ögonen går i kors, hehe. Har iaf vart ute på en lång och skön promenad med mamma och sen vart det lite P H.
 Sov gott, kategorierna kommer troligt vis imorgon istället ;>

bath

Har nyss tagit ett varmt långt bad, just de fan! Har fortfarande inpackning kvar i håret HAHA! aa måste springa och skölja ur och sen ska jag ta en promenad med mamma men ska göra lite nya kategorier sen. Så titta in lite senare, puss


rawr

Imorse tog jag en lååång skön sovmorgon! Började klockan halv ett nämligen. Slutar efter den här lektionen och då ska jag hem till mamsen.

Såg ni P H i går föresten?


wesc

Justdee, köpte ett par wesclurar idag, vad tyckss?


maraca seasonal


pankkk

Dagens tabbe,
gick på stan och såg att det var massa rea på gina och jag trodde jag hade hela lönen kvar så jag handlade massa skit för att det endå var så billigt. Efter att jag handlat gick jag på bankomaten och gjorde kontoutdrag, 300 kr HAHA. Där stog jag och trodde att jag hade massor med pengar då jag sedan insåg att jag hade handlat lite mer än jag trodde nu efter jul.

Kändes så onödigt att handla massa kläder när jag insåg att jag bara har 300 kr kvar, och det är ju 2 veckor kvar tills nästa lön kommer. Men men är man dum så är man. Dessutom så insåg jag att jag hade ett present kort på gina också efter att jag redan betalat. Haha ojojoj ibland är man inte smart.

city life

Back to school, ska strax på stan för vi har evighetslååång lunch huh!

Kom ni ihåg "inköpslistan" jag gjorde för ett tag sen, med telefonen,kameran mm. Eftersom att jag har fått/köpt allt utom kameran som jag vart osäker på så gjorde nyss en ny. Har ju lite pengar som jag inte riktigt vet vad jag ska lägga på (A) eller? hehe lite vår/sommar saker, bikinin i rosa var ju så damn hot!



söndag

Godmorgon :) är jätte glad för det visar sig att min diet + träningen verkligen har gett resultat och det har bara gått en vecka. Så det är bara att köra på i 3 veckor till ;> beach 2010, gissa om! hehe..

Nu ska jag snart bege mig till pappa, ska köra skoter eftersom att jag får köra lagligt nu weehoo.
Imorgon är det skola, då ska jag även försöka att tvinga med leslie på stan wish me luck (A)

hos johanna

Hej! Nu sitter jag hemma hos johanna. Har jobbat sen klockan 17 och slutade för en stund sen.
Har inte gjort annat än att varit och tränat och jobbat idag, duktig som man är ;>
Sitter här och bara myser på, kanske ska ut och köra lite sen? Man vet aldrig.
Vad gör alla andra ikv?

snygg bild på mig, hehe

Varför blev den så liten? haha :P

jobb

Nu ska jag försöka göra mig iordning, men jag är för lat! Haha gick skit bra att träna iaf men man blir ju lite trött såhär efteråt..

Måste försöka dra på mig jobb kläderna och sminka till mig lite snart, börjar ju 16.
Ser fram emot att jobba idag, och efter det drar jag till mathias och johanna.

Ha en bra kväll puss!

Hår modell...

Är det någon som är intresserad av att vara hårmodell Torsdag 4/2?
Det kostar ingenting och innebär att du blir klippt av en första års elev.
Du får helt själv välja frisyr.

Skriv i kommentarer eller släng iväg ett mail om du är intresserad -  
[email protected]


training

sitter hos johanna nu och ska precis gå och träna, fick sluta vid 10 eftersom att det nästan inte var någon där ;P
Nu ska vi träna järnet ;> pöss


Godmorgon!


today, not tomorrow

Har vart mycket idag!

På lunchen gick jag leslie o alexandra till barista och satt där och pratade och myste på. Kom även fram till att det känns så "bögigt" med ett kill gäng som går in och sätter sig på ett café för att fika? Är inte det en "tjej" grejj? Ja menar, det är så mycket som killar får göra men inte tjejer, kan inte vi också få han en liten grejj för oss själva ;>?

ja, dagen fortsatte med frisör teknik och långhårs uppsättningar. Ska försöka fixa in lite bilder imorgon också, har inte riktigt fått till det än med min nya telefon...

Åkte hem, lagade mat, käkade och sen kom anton hem vid 6, han skulle käka, carl kom nån stund efter. Ut en sväng med hundarna och sedan promenerade ner på stan för att se på bio kl. 21.00 Det var awatar vi såg och den var faktiskt riktigt bra, till min förvåning. Mathias och Johanna var också med vilket gjorde saken ännu bättre!

Däremot så gick jag dit och såg ut som bajs, i mjukisbyxor, uggs, ryssmössan och 2 halsdukar HAHA att jag inte skäms...

Nu har jag nyss kommit hem och ska hoppa ner i sängen och försöka sova några timmar innan man ska upp i skolan igen, sweet dreams


mobilblogg funkar inte!

Vad less jag blir, det funkar inte att mobil blogga, varför??? Det går att skicka mms men det kommer inte fram till själva bloggen. Nån som vet vad det kan vara för fel?

Godmorgon iaf, sitter på skolan och har frisör teknik. Är trött som jag vet inte vad huahua.
På lunchen har jag lust att gå på stan, men det är ju så otroligt kallt ute idag så jag vet inte. willse


maaaaat

ooh, är helt slut.. har nyss vart och handlat lite käk, köttbullar, korv och sånt hehe. Imorgon är det skola, fy för att kliva upp imorgonbittie. Nu tror jag att jag ska ta ett bad eller så ska jag basta en stund, det är ju så uppfriskande ;>


nice day

Hej! :) jävulskt fin dag idag, även om det är kallt så har solen lyst rejält och himlen har vart alldeless blå. Underbart :) Vaknade vid 11, tog en dusch, stoppade i mig lite frukost och tog sedan bussen till bergsåker..
Tog en promenad hem till mamsen, och nu sitter jag här. Dock har inte mamma kommit hem än men hon kommer nog om inte allt för länge. Vid 16 ska vi iväg på middag, lite tråkigt att jag bara få äta kött dårå men men det känns väldigt bra och jag känner mig jätte duktig :D har inte fuskat en gång på 6 dagar :)

Nu ska jag se klart sista avsnittet som kommit upp av P H, har suttit och skrattat mig igenom de senaste avsnitten. Det är verkligen hur bra som helst!




P H

nu blir det P H iaf, har suttit och spelat monopol i en och en halv timme nu och känner att det var riktigt skönt att lägga sig i soffan nu och ser fram emot 4 avsnitt av P H. Är dessutom på jävligt dåligt humör eftersom att en viss pojkvän kan vara riktigt duktig på att vara jävlig och driva en till vansinne :S Puss och godnatt på er iaf..


fixxx-.

Haha, usch vad värdelöst det känns. Blev aldrig nån promenad då emmelie fortfarande inte kommit hit ifrån matfors. Jag vet inte om hon har fastnat där borta eller om hon bara är lite tids optimist ;> Aja har iaf vart ute och gått mycket på senaste tiden och jag hatar när det inte blir av eftersom att jag känner mig så mycket piggare och friskare då jag har vart ute...

Nu ska jag byta om, sminka mig och fixa håret inför ikväll. Mikael ska nämligen ha middag kl 18. Även emmelie och kristian skulle ta sig ifrån matfors nu snart eftersom att de är också är bjudna på middag. Det blir fisk och potatis plus förrätt. För min och antons del blir det nog bara fisk haha! jaja, jag hatar fisk!

En bild på mig, från i lördags innan vi åkte på bion.

lång promenad

Nu ska jag snart gå ut och gå en lång promenad och jag tror att jag får sälskap av både anton och emelie. Vi hade tänkt gå upp till sidsjön och sedan runt där men det verkar ganska kallt ute så vi får se om det blir så långt.
Wish me luck, hörs!

(testade om mobil blogg funkar, men det har inte kommit upp än så vi får väl se om det kommer upp snart...)

mellandags shopping

Godmorgon! :) låg och degade i sängen ett bra tag innan jag orkade mig upp, det är ju så skönt och man får väl passa på ;> Anton stack nyss iväg och tränade, han är duktig han, och jag ska strax gå ner och äta frukost min mage håller på att kurra ihjäl hehe. Det har ju som sagt vart både jul och nyår, och däremellan nyårsrea vilket enligt mig är helt värdelöst. Det finns ingenting! Det är bättre då det inte är rea, visst lite dyrare med då hittar du iaf lite saker som du kan få med dig hem. Jaja, lite inköp vart det så jag tänkte visa er... Har säkert glömt en hel del..

köpte även ett par jeans på gina, massa smycken på åhlens och ur & penn, och de högklackade skönheterna som jag hade på nyår. (fick ingen rättvis bild på dem)

Paradise hotel..

Lite less jag blev nu.. Anton skulle se nån film på tv;n så jag struntade i att kolla på kvällen avsnitt på tv;n och tänkte att jag kan lika gärna kolla på dom på datorn. Nej nej nej, nu har dom ändrat så att dom lägger upp avsnitten varje tisdag istället för att lägga upp dom efter varje avsnitt. haha det har ju vart uppehåll i 2 veckor eller nått sånt nu också så jag hade verkligen längtat efter att få slå mig ner och kolla på ett avsnitt nu. ;p
haha, oj vilket ointressant inlägg men men, får väl helt enkelt bara lugna mig tills imorgon istället.

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa "män som hatar kvinnor", har bara halva boken kvar ungefär och det är nu som den börjar på att bli lite spännande. Lär väl somna efter några sidor eftersom att jag är så grymt trött, så vi hörs väl imorgon isåfall :) Sweet dreams!


Vilken har ni som favorit? ;> själv måste jag säga att jackie är skönast.

diet..

Gud såå skönt! Har nyss bastat och smörjt in mig och man känner sig verkligen som en ny människa när man bastat enligt mig, ;>

Förövrigt så är jag väldigt hungring, på nyårs dagen så började jag och anton med en "diet" som innebär att vi inte får äta något socker eller kolhydrater alls. Han gör det för träningens skull, för att sedan bygga mer muskler.

Jag däremot, som äter hur mycket socker och onyttigheter som helst gör det mest för att få en sundare vardag. Inget godis, inga energi drycker, ingen kladdkaka, inga subway mackor, ingen donken, inga ostkrokar INGENTINGGG.. i 2 hela månader.. eller åtminstonde 1. Att äta torr kyckling/ korv eller kött varje dag är inte det mest roligaste. och jag som verkligen älskar mat. hua!

Men det har gått 4 dagar och än så länge har jag inte fuskat en enda gång, och när jag väl ger mig in på något så är jag inte den första som ger upp. Dessutom så ska jag försöka gå ner några få kilon också eftersom att jag gick upp så otroligt mycket i sommar. (Och nej, jag påstår verkligen inte att jag är tjock, detta gör jag i vad ska man säga? "förebyggande syfte")

Nog om det, nu ska jag gå ner och äta lite goda proteiner! Vad sägs som en torr korvbit? hehe''

lägger upp en bild på mig och pappsen ifrån nyår, den var så gullig! (glömde lägga in den på förra inlägget)


back on track

Nu börjar jag blogga igen, efter ett lååååångt uppehåll. Och nu ska jag försöka blogga precis som förut..
 Julen och nyår har vart trevligt såklart, och nu är det inte många dagar kvar tills skolan börjar tyvär...

Som "bloggstart" kommer lite bilder ifrån nyårs firandet som höll till i gnarp och tillsammans med Anton, Mathias, Johanna, Pappa, Carina, Molly, Lukas, Stefan, Katarina, Jenny, Alex och Jacqueline invigde jag det nya året:) ., enjoy! (tyvär så var det många jag inte fick kort på)




Fråga mig inte vad jag håller på med på vissa bilder för det kan jag nog inte svara på själv, men lite blandning på kvällens utseende/ ego pic. haha det får ni stå ut med. och även de älskade människorna som förgyllde min kväll<3 

RSS 2.0