I'M OKAY

klockan är halv 2 och jag ska upp 7... tänkte bara göra ett inlägg här sen så ska jag väl slå igen ögonlocken.
vet inte riktigt vad jag ska skriva dock.

 livet leker rätt hyffsat förutom att jag är så skol less så jag skulle kunna hoppa av nu, meen de ska jag inte göra. bara kämpa sista halvåret för studenten kommer bli riktigt fettt!

ser framemot studenten, och sommaren som jag vet kommer bli riktigt awesome men först ska man väl överleva den här jävla vintern...

mycket onödigt vetande som jag inte ens vet varför jag skrev, typ för att jag är trött och inte visste vad jag skulle skriva.. kanske?


godnatt .


need to be on my own


baaam

de var en fet helg faktiskt, blev rätt lungt men hade endå riktigt roligt!
Var ut i fredags då vart de förfest i stan, sen stadshuset och sen memento en sväng :)

i lördags var jag på maskerad med kajsa hos storebror, var riktigt nice de också :)

de va min helg i stora drag, höhö nu tillbaka till den extremt härliga vardagen...



Chillmode

hänger hos caroline och martin idag. vi kurerar oss från förkylningar med massa cola, funkar helt okej. var ner på stan en sväng förut och käkade lunch på coffe house, handlade lite middag tills ikv osv.
funderar på om jag ska ta en snabb visit på krogen ikväll, träffa lite folk och kanske köra eftersom att de blir nyktert. Maybe, we'll see!
F1 cool, min vän

DON'T BE AFRAID TO TAKE RISKS, BECAUSE THOSE COULD BE MEMORIES YOU REMEMBER FOREVER'


sleep tight!

Efter att legat hemma och försökt kurera mig med massa go saker hela dagen (har lyckats få för mig att man blir frisk av godis) så är det dags att slå på en film och skalla kudden.

♥♥


*


chillin' whit no makeup on

blev inge stan idag för min del, säng liggandes idag igen med den här jäkla förkylningen..



mind in one place, heart in another

kvällen spenderades med kajsa framför tv:n! Ätit massa gott och bara surrat lite skit. Nu blir det sängdags, ska upp tidigt imorgon då jag ska in till stan och fixa lite inför helgen. Godnatt ♥



5 år gammal bild på mig och kajsa, aww!

life's too short gotta live it long


you had a lot of crooks tryna steal your heart

Funderar på att börja blogga på riktigt igen, det återstår att se om det håller i sig mer än en dag den här gången!

Vart en hård helg som slutade med en fet förkylning, så nu ligger jag ner bäddad och kan knappt svälja andra dagen på lovet.. Grattis till mig!

I fredags var vi iaf runt och handla lite på birsta. Var även in och kollade på dollar store en sväng innan vi åkte hem till elin och gjorde oss iordning inför kvällen. Var på en förfest i granlo men dom åkte rätt tidigt så vi drog tillbaka till elin och sedan in till ännu en förfest i stan. Måste er känna att det kanske inte var bästa starten på kvällen. Drog iaf in till memento, vidare mot allstar och sedan hamnade vi på memman igen. Dansade tills klockan var runt 3, svängde förbi max och drog till elin för lite skönhets sömn.

Lördagen var lite bättre, började med middag hos caroline helin i sidsjön sen på förfest på södermalm eller liknande och vidare mot krogen igen. Hade faktiskt sjukt roligt den kvällen, till och med så jag orkade med en efterfest till ca. 5 på morgonen. det fick man däremot lida för på söndag. hua vad bakis jag var..


RSS 2.0