lång dag

nu är jag hemma ifrån jobbet :) blev 9 timmar idag men det har gått bra. Anton har vart i gnarp hela dagen och hjälpt pappa med någonting i garaget men nu är han också hemma så vi ska precis se på "the propolsal" eller hur det stavas:P
Imorgon blir det gnarp för både mig och anton men åker tillbaka till sundsvall igen på kvällen och då ska jag ut och gå med johanna tror jag :)
Nu är jag döds trött och ska lägga mig och mysa med anton och se filmen som sagt, puss!

jobb..

godmorgon :) nu ska jag  sticka iväg och jobba, det blir nog en lång dag.
Vart helt okej igår endå, slapp hjälpa till och  flytta och vi var hos antons storebror lyssnade på lite musik och tittade på tv. Kom hem i hyffsad tid också eftersom att jag som sagt jobbar idag, men ikväll blir det till att vara hemma och ta det lugnt skulle jag tro.. Ha en bra dag :) puss


boring as hell.

sådär nu var filmen slut, det var väl hyffsat bra :) Men jag är fortfarande lika trött och sliten och har inte ens klivit upp ur sängen och klätt på mig sedan jag duschade förut, jaja nu är det väl bara att börja fixa sig och "peppa" för ikväll. Ska hjälpa min pojkväns kompis mamma? eller något sånt att flytta, fråga mig inte varför. Har ingen lust överhuvudtaget, för det finns nämligen en annan sak jag skulle vilja göra ikväll. Men men vad gör man inte för sin underbara pojkvän :) Eller? :S Jo jag förstör min enda lediga dag denna helg, KUUL!
Jaja, måste göra ett ryck.


film..

Nu är det färdigt med att passa barn, för nu är mamma hemma. Har ingen aning om vad det blir ikväll allt verkar ju bli så krångligt. Ne nu orkar jag inte tänka mera, jag tror jag slår på en film och däckar i min säng.
Det blir "som man bäddar", hoppas den är bra!

oboy is the shit

Godmorgon :) Har legat och halvsovit nere framför nån manga program som emil och philip sitter och kollar på, nu ska jag gå ner och göra lite oboy åt pojkarna :) Sedan vet jag inte riktigt hur vi ska fördröjja dagen, men det löser sig.

lugn kväll :)

någon som fortfarande är vaken? jaa det är ju lov så varför inte :) Vi har vart ute i bergsåker tills nu iaf, kollat på när killarna spelat cs och sånt grejjs bara tagit det lugnt. Skönt att bara umgås med lite kompisar och inte göra någonting, det borde man göra oftare. Men nu är vi hemma iaf och ska nog snart se en film, själv ska jag upp rätt tidigt imorgon bittie. Jag ska nämligen vara barnvakt åt mina söta små bröder :) Får väl ta och hitta på något roligt med dom efter som att jag inte träffar dom så ofta.. Sovgott allihopa :) puss o kram!


lan? hmm

nu sitter vi i bergsåker, ska snart stoppa i oss nått att äta och sedan ska vi dra ner not ip där det tydligen var något lan. hehe det är ju iaf nånting att göra (: Later...

ikväll?

sry för den dåliga uppdateringen (igen) hehe, men är som sagt hos anton och det är inte ofta hans dator är ledig så att jag kan sitta vid den..
Har iaf vart en sväng på stan idag med kajsa och nu sitter vi hemma här hos anton och väntar på att mamma ska komma och hämta oss :) Ska åka hem till bergsåker då och ikväll ska vi hitta på något roligt har vi bestämt, riktigt vad vet vi inte än..
Igår när vi kom hem ifrån mathias och johanna så tog jag och stor städade antons rum, rensade bort massa skit och slängde en hel del. Dam torkade hela rummet så nu är det hel fräscht! :)

Ni får en bild på hur jag ser ut idag också, tihi!
Nya koftan på, grymt skönt var den.


lite bilder ifrån shopping..

Idag har jag vart på birsta med johanna som sagt, vart massa bra klädköp. Dock inga skor den här gången men lika bra det för det var inte det som jag behöver.
Efter shoppingen tog vi en fika på charm i birsta och sedan for vi till subben och köpte lite käk. Så nu ska vi hämta anton och mathias på friskis om en stund och sedan ska vi åka tillbaka hit (hem till mathias och johanna) och käka och mysa på lite... Har inga större planer för kvällen, nån annan som har? :)

Koftan köpte jag i en annan färg, lila och röd!
Kavajen köpte jag i en kortare snyggare modell och jag tror att den var rosa på insidan?
Handlade även lite tights, nytt puder, en klänning, en tunn jacka och lite sånt som jag inte hittar bilder på :)


sry det tog lite tid men...

Hehe, vad tycks då boys and girls? rätt nöjd själv fan (:

resultatet...

blev bra! hehe färgade faktiskt håret svart och var väldigt orolig att det skulle gå över mot blått för det såg nästan ut så ifrån början men inte då :) Jag blev jätte nöjd. Nu ska jag rusa till bussen så ni får en svartvit, dålig bild eftersom att jag inte vet hur man ställer om inställningarna på webcameran, tihi!


NEHE DET GÅR TYDLIGEN INTE ATT LADDA UPP FÖR BILDEN ÄR FÖR STOR OCH JAG HINNER INTE FIPPLA MED DETTA NU, MÅSTE SPRIIINGAAA!! puss

nu sitter färgen i..

Sådär, nu sitter hårfärgen i :) hehe undra vilken färg det blir denna gång, har ju en förmåga att bli miss färgat många gånger då jag ska färga håret eller så tar färgen slut som sist då jag skulle göra blonda slingor. Men den här gången räckte färgen iaf så jag får väl hålla tummarna på att det blir den färg som jag vill ha det :)

Dom ringde nyss ifrån jobbet och sa att jag ska jobba på lördag och KANSKE fredag.. Alltså = tråkig haloween för min del om jag inte hinner med att göra något efter. Får väl se hur pigg jag är. Vad har ni andra för planer för haloween?

ska färga håret senare...

Tog en cykel tur med molly (lillasyster) till ica för en stund sedan, inte så roligt då man märker hur dålig ens kondition är, måste bättra på den!!!
Handlade lite hårfärg, har sån utväxt så ni får se resultatet senare under kvällen :)
Tar bussen till anton klockan 20.15, vi betsämde oss för att se nån utav filmerna som vi köpte i söndags :)
Nu blir det snart lite käk och sen är det ju hockey ikväll också så jag kanske hinner se en period iallafall..
Imorgon blir det birsta med johanna, ska införskaffa mig lite behövliga saker nu när lönen äntligen kommit, det ser vi fram emot! :)

spelkväll - igår.

Blogg.se ville inte tillåta mig att skriva ett inlägg igår natt, det var stängt mellan 00-04 och jag skulle logga in precis 00.10 hehe så är det. Satt mig iallafall och spelade spel med min lillasyster det vart "vem blir prinsessa", fia med knuff och nya monopol med kredit kort istället för kontanter. Riktgt flashigt spel!
Nu ska jag kolla några grejjor här på datorn, och sedan ska jag gå ner och ta mig lite frukost. ciao!

sliten...

Nu har jag och carina vart och handlat lite käk, så det blir snart mat :D kan känna lukten nerifrån och jag är såå hungrig just nu, men det blir fläskfilé och pommes iallafall ;)
Sitter och väntar ivrigt på att min lön ska komma in på kontot, den kommer idag eller imorron tror jag hehe jag är nyfiken på hur mkt det blir och på onsdag ska jag och johanna ut och shoppa så jag får hoppas att dom kommit in tills då (:

Känner mig förövrigt jävligt sliten idag, har fett hår och har fått massa finnar i ansiktet :( har vart lite slarvig med att tvätta bort sminket om jag ska vara ärlig :( fy mig. Måste nog ta en dusch sen och fräscha upp mig lite haha men ibland orkar man verkligen inte vara fixad och idag är en sån dag då jag bara gå runt och är lite sliten i mina mjukis kläder, Aja. Nu ska jag gå ner och kolla hur det går med maten...

haha en sliten tilda, man måste bjuda på sig själv right?

mycket julklapps köp i år!

Nu är jag i gnarp, ska ta och städa lite och sen vet jag inte riktigt vad som händer :) På bussen hit börja jag skriva en inköpslista på julklappar och insåg att det är 25 stycken som jag måste köpa julklappar tills i år hehe! lär ju bli tomt i min plånbok framtill jul men det spelar ingen roll ;) har man stor släkt så har man och det är ju bara roligt att ge bort julklappar! Dessutom så får man ju bra mycket själv också ;)


jag lever!

har ju slut på batteri på min dator, därav ingen uppdatering. Fick låna antons dator nu en snabbis så jag tänkte säga att jag lever och att det snart bär ner till gnarp så hörs vi mer senare :) PoK

Hej gott folk

Hej gott folk, vaken än? Kom nyss hem jag... Åkte till johanna efter jobbet och vi skjussade mathias till gångviken. När vi precis kommit innan för dörren ringer han och har glömt en sak i bilen så vi åker tillbaka och lämnar det och sedan hem igen. När vi precis kommit hem ännu en gång och suttit oss i köket för att jag skulle fika lite så ringer anton och vill ha skjuss hem så vi hämtar honom i matfors och ja, nu sitter jag här :)
Vi svängde även förbi shell en snabbis, anton skulle ha en french hotdog och jag en vanlig korv med bröd. Det var lite lustigt och lät ungefär så här...
Anton - en korv med bröd och en french hotdog.
Tjejen i kassan - Tyvär så är brödet slut till french hotdog.
Anton - ja men ta bara en korv med bröd då.

tjejen i kassan fattade det som att han också ville ha en korv med bröd, men han menade ta bara EN korv med bröd. När tjejen i kassan även ger honom en korv med bröd så tittar han förvånat och går ut.
Väl ute säger han något som : Varför fick jag också en korv med bröd? Jag vill inte ha korv med bröd, jag vill ha french hotdog!!? haha , han såg lite lustig ut. Kanske lite svårt att förstå så här men iallafall. Han hade tyckt att det var lite dyrt med EN korv med bröd för 29 kr hehe . Nog pratat om korv...

Nu ska jag gå och lägga mig och sova så gott, hoppas ni också haft en trevlig kväll. Puss!

tack för att du förgyllde min kväll ännu en gång, världens bästa johanna!<3

:'(


I found myself today
Oh, I found myself and ran away
Something pulled me back
A voice of reason, I forgot I had
All I know is you're not here to say
What you always used to say
But it’s written in the sky tonight

So I won’t give up
No, I won’t break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I’m standing in the dark I’ll still believe
Someone’s watching over me

du finns alltid i mitt hjärta <3 rest in peace :(



lördag..

och det betyder jobb, skulle egentligen jobba igår också men tog ledigt för att jag egentligen skulle på nån gymnasie grejj men orkade inte. Har vart ute i birsta idag iaf med lena mikael och anton, köpte ett nytt täcke till mig och anton och ltie andra grejjor...
Nu har jag nyss duschat och ska ut till birsta igen med mathias :), han skulle dit och kolla på nånting så det är klart jag ställer upp :)
Börjar jobba kl. 16.00 så vi får skynda oss lite, vet inte hur länge jag ska jobba och har inte en aning om vad jag ska göra efter heller? Anton ska ut ikväll så för mig lär det väl bli att bara vara hemma som det verkar se ut nu. Aja måste springa, ha en bra lördag :)!


sussar nog nu...

nu är jag hemma igen :) vi käkade lite mat, åt godis och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Var även hem till farfar en stund och satt och pratade med honom lite, var så längesen jag var där och hälsade på :( måste bättra mig!!!
nu har jag inge batteri kvar på datorn och har ingen sladd här hos anton.. Han sitter vid datorn så det betyder att jag inte har något alls att göra förutom att kolla på tv men det är inge roligt själv :( jaja tror jag går och lägger mig, sovgott kära läsare, tihi.

tack för kvällen, vilai, johanna och farfar<3


look for today..

Hade inte fått mina pengar på kontot än, så det blev inte så mkt shopping idag men köpte iallafall ett par leggings sammet? eller vad det heter, nagelförlängning som jag fick damp på för dom funkar inte (skit grejjer!) haha jaja köpte även nagellacksbortagning.. Nu måste jag göra mig klar, ska åka alldeless strax så här får ni lite bilder..


fredag kväll..

Har gjort mig iordning, duschat och sminkat mig nu ska jag fixa naglarna och strax kommer johanna och hämtar upp mig. Då ska vi till vilai och käka middag? och bara mysa på hela kvällen.
Bilder kommer strax (:

mobilblogga, nej min mobil vill inte riktigt..

försöker få till de där med mobil bloggande men det vill inte riktigt fungera för min del... :(

lov om en timme*!

Sitter och har svenska nu (: lyssnar på lite musik och ska börja skriva nån bokuppgift nu.
Slutar om en timme och då har vi lov, sköönt! Och efter lovet så har vi apu, så det blir 2 sköna veckor nu (:
Ne nu ska jag göra klart uppgiften så jag slipper göra det sen, be cool stay in school...

you gotta love yourself if you can ever love me...

A strangled smile fell from your face
It kills me that I hurt you this way
The worst part is that I didn't even know
Now there's a million reasons for you to go
But if you can find a reason to stay

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
Believe that I can change
I'll keep us together
Whatever it takes

She said if we're gonna make this work
You gotta let me inside even though it hurts
Don't hide the broken parts that I need to see
She said like it or not it's the way it's gotta be
You gotta love yourself if you can ever love me


I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
And give me a break
I'll keep us together

I know you deserve much better
Remember the time I told you the way that I felt
And that I'd be lost without you and never find myself
Let's hold onto each other above everything else
Start over, start over

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
Believe that I can change
I'll keep us together
Whatever it takes

lifehouse - whatever it takes

kanske världens mysigaste låt...

snart blire john blund!

Hua, jag är jättesugen på att shoppa imorgon för jag är ledig för en gång skull och jobbar inte. Men det är inte nån som har tid att följa med och anton vägrar :( Kanske går själv, men får se hur det blir om man kan få med sig nån, vem tackar nej liksom? huh!

Aja, ska väl snart hoppa i säng jag också. Ska ta och fixa mina naglar lite först bara.
Här kommer bilder på lillasysters flätor (: erkänn att jag är grym ;)


shopping imorron?

Haha, sitter och försöker lära mig att spela "gubben noa"? på min lillasysters leksaks munspel, fråga mig inte varför överhuvudtaget?

Sitter även och beer till gud om att jag ska få min lön imorgon för isåfall ska jag på birsta och shoppa med Johanna, men man brukar väl få lönen på fredagen om den 25;te är på en söndag? eller har jag fel? Hoppas jag inte iaf (:

Nu ska jag gå och fixa håret på min syster, och ta lite bilder kanske , för jag tycker att min blogg blir så otroligt tråkig utan bilder för det räcker väl med ointressanta bilder, inte sant?

är hos ..

är hos mamma nu och ska hämta datorn som jag glömde imorse, ska strax gå till bussen igen och åka till pappa :)
Ikväll blir det plugg,plugg och ännu mer plugg! later..

bild ifrån styling igår..

Såg att det hade kommit upp 3 inlägg av samma igår, sry for that men nu är det fixat :) Blev ingen andra avenyn för att hemsidan verkade inte funka eller så var det kanske datorn som laggade, vem vet?

Sitter på skolan och har nyss gjort prov, det gick nog hyffsat, skönt att ha det gjort iaf (:
Snodde en bild ifrån Ronja som jag stylade håret på igår, gjorde bara en modell så jag lägger upp den bilden på frisyren...



mys med baby nu..

Halv 5 klev jag ur duschen och fick precis ett sms då av alexandra kollade på klockan och fick panik !! Vart sminkning och fixning på 10 minuter, så jag har alltså gått runt och varit fläckig i hela ansiktet hela kvällen, hehe sååånnt som händer... Stylade iaf, och det gick väl bra tror jag. Fick däremot inte se själva modevisningen eftersom att dom som höll i allt vägrade släppa in oss, det var tacken de... JAJA, åkte till felicia en stund och pluggade till provet imorgon, hämtade anton och nu ligger vi i sängen och ska se andra avenyn. Så jag fick ta det lite kort fattat? eftersom att han blir så där grinig och söt när jag bloggar ;) hehe för han tycker bara att det är onödigt, jaja ska mysa ner mig !! sovgott.

nu ska jag göra mig iordning..

Det blev en liten runda på stan, hittade inget speciellt men på fredag ska det shoppas för då kommer min lön så jag får hoppas på att jag hittar nått tills dess.. Åkte däremot inte hem till bergsåker efter att jag vart på stan för jag orkade inte sitta här i flera timmar hehe. Åkte istället till johanna och hjälpte henne att tvätta lite grann så vi satt och pratade och åt lite godis och myste (: Vandrade ner till mathias jobb vid halv 3 för att hämta bilen, så hon skjussade nyss mig till bergsåker. Nu ska jag ta en liten snabb dusch och sedan ska jag göra mig iordning inför ikväll, ska vara på modevisningen vid 5 för styling av modellerna. Sen lär jag stanna och se själva modevisningen också som börjar runt 7 (: Är det någon som ska dit och kolla? kanske ses där isåfall (:

Har ingen aning om vad jag ska ha på mig efter som att nästan alla mina kläder ligger i tvätten för tillfället, hehe!!
Såhär såg jag ut idag iallafall, puss

matte..

godmorgon solstrålar (: Sitter på matten nu och ska väl jobba på i en timme till ungefär, sedan ska jag och alexandra vandra ett varv på stan tror jag och sedan blir det hem till bergsåker, plugga och göra oss iordning för ikväll.

love is all you need to get trougt your day..

sådär ja, nu ska jag släcka lampan och gosa ner mig i mina 2 täcken. Har ett duntäcke och ett vanligt för jag fryser så mycket och när anton är här så vägrar han sova med duntäcke hihi. Saknar honom just nu och skulle vilja att han kom hit och sov. Ganska ovanligt, hehe, eftersom att jag sover med han nästan varje natt så brukar jag faktiskt tycka att det är riktigt skönt när jag får ha sängen helt för mig själv ibland. Men ikväll är inte en sån kväll, nu skulle jag vilja att han var här och värmde mig lite och små pratade lite med mig innan jag somnade in. Aw, det är fint med kärlek, för det mesta (:
Godnatt sötnosar, drött sött!

fix..

Nu har jag bara några till grejjor som jag ska göra innan jag sover..
1. Stoppa telefon på laddning
2. aktivera mitt csn kort
3. logga in på min internet-bank och kika hur mycket pengar jag har kvar 
4. läsa några sidor i svenska boken.

blev inget pluggande idag för det hinner jag inte med, och jag är så trött nu. Det grejjar jag imorgon istället, slutar endå kvar över 11 sååå skönt!!!

later..

just de.

hade duschat och bäddat ner mig själv framför datorn i min mysiga säng, så kommer mamma upp...
- hallå! varför ligger du här? Du skullle ju klippa mig?
haha, just det. hade glömt :P jaja får väl ta och klä på mig och springa ner då, undra vart mina saxar är bara ;O

duschen nästa!

Nu har jag nyss ätit och tvättat lite kläder, ska strax gå och duscha och sedan ska jag nog sätta mig ner och plugga lite? Har nämligen frisör tekniks prov på torsdag (första provet, hihi!) och sen har jag en engelska uppsatts som ska vara inne på fredag så det är ju skönt att ha det gjort så fort som möjligt.

Imorgon ska ju våran klass styla på nån modevisning, håret då och kanske smink? vet inte riktigt hur det blev med det.. Och jag slutar kvar över 11 imorgon sååå skönt :)

fick veta en grymt rolig grejj idag, men ska inte säga något eftersom att ingenting är säkert så får väl se hur det blir :) nee nu ska jag gå och duscha :D


inge prov (:

Nehepp, det blev inge prov.. Tur vi har då :) Det blev genomgång på excel istället..

prov..

hej där sötnosar! Har nyss varit på barista och käkat och sedan var vi i matsalen och åt lunch... Nu sitter jag, leslie och ks och väntar på att datorkunskaps lektionen ska börja. Vi har prov på word och powerpoint idag så jag får väl hoppas på att det går bra :) Ska till mamma efter skolan måste tvätta och städa massor idag för det var ett bra tag sen nu hehe! Har snart inga rena kläder kvar överhuvetaget.. Nu ska jag köra gärnet på provet så önska mig lycka till! 

ointressant..

tänker inte skriva nått längre inlägg så här till kvällen eftersom att jag inte har ett dugg intressant att skriva om.. Så varför skriver jag då ett inlägg? Jo för att jag inte kan låta bli.. Då skulle jag bara gå och lägga mig och tänka faan jag skulle ha skrivit ett inlägg iallafall. heheheeeeeeeeee nog om de...
Åkte till pappa efter skolan så jag sover här och nu tänker jag gå och lägga mig, puss!

arg..

hej hej hej, är sååå less. Nu ska man sitta och slösa bort hundra år på att vänta på att ta halv bussen upp till skönsberg där vi har idrott.. Sååå onödigt! uschaa, vill bara skita i det här och åka hem!! Jaja men man måste ju, hmm. Nu ska jag fortsätta vara sur i några timmar till hejdå!


igår kväll..

när vi kom hem ifrån matfors så la vi oss i soffan och såg en film... Det vart en rejäl middag som vanligt när man åker till antons farmor och farfar, förrätt, varmrätt efterrätt och sedan kaffe och kaka hehe. Lite mätt!! Endå så åkte vi och köpte en dricka och lite godis innan vi for hem. Datorn var iallafall avslagen när jag skulle gå upp och lägga mig så jag orkade inte starta den för att skriva ett inlägg, hehe.
Nu har vi engelska, ska skriva nån liten uppsats om två filmer.
Har lunch efter det här från 11.15 till 14.00 såå drygt, så säg mig, vad gör man??


Middag..

Nu ska vi till antons farmor och farfar och äta middag :) hörs senare då...

igår vid 4...

Såg att inlägget jag skrev igår vid 4 inte hade kommit upp :S måste ha blivit nått fel.. Men jag hade iaf nyss duschat så ringer telefon och jag blir tvungen och åka och jobba. Kom inte därifrån förns halv 9 och då tog jag bussen till mathias och johanna som sagt och där väntade redan anton...

frukost time!

Godmorgon, vart inget inkägg igår för det vart så sent när vi kom hem. Var iallafall hemma hos Mathias och Johanna och tittade på lite youtube klipp och lyssnade på massa musik. Satt och kollade på klarry, hehe och såg att det även hade kommit en 2:a. Han är ju bara för bra.. Ne nu måste jag springa och stoppa i mig frukost, är huingrig som en KROOKODIIL!



                                                                                                           Klarry 1
Klarry 2

morgon promenad!

Nepp.. jag lyckades inte haha. För så fort jag la mig ner på sängen men kläderna och sminket fortfarande på, så somnade jag, haha trött tjej!
Har nyss ätit frukost och ska ta ut hundarna på en morgon promenad :) PUSS!


Baby don’t worry,
You are my only,
You won’t be lonely,
Even if the sky is falling down
...

hej igen..

nu är jag hemma ifrån jobbet, eller aa slutade vid 9 och sedan hämtade mikael mig. Har suttit och ätit lite smörgåstårta och lite pizza som jag tog med mig till anton ifrån jobbet.. även kollat på lite idol och så. Imorgon skulle jag egentligen jobba, men fick höra innan jag skulle hem nu att jag inte skulle jobba?

Uuusch, vad irreterad jag kan bli på dom ibland. Dom kan skicka ett sms samma dag och fråga om jag kan jobba, och jag är en person som hatar att sitta still så jag har oftast planer varje dag. Det funkar inte för mig.. och speciellt inte när man har planerat in att man ska jobba 3 dagar men det blev bara 1 av de dagarna. och detta får man reda på dagen innan.. Ne sånt hatar jag , jag har ett liv också.. Men jag hoppas att dom bättrar sig.. (man ska vara rädd om jobbet, och det är jag verkligen jag ställer upp så gott jag kan hela tiden, men det betyder inte att dom har rätt att utnyttja en hit och dit..)'

jaja nog om det, vad ska man göra imorgon då om man är ledig tro? kanske bara ta det lugnt för det var väldigt längesen hehe.. nu vill jag mysa med anton en stund, men det vill inte han för han sitter vid hans dator och ser nån film. Måste tvinga han att gå och lägga sig med mig nu :D tror ni att jag kommer lyckas? Det tror inte jag , för han är mest envis i hela världen hehe. godnatt puss

nu blir det jobb...

hej där igen, har nyss kommit hem ifrån birsta. Var där och shoppade lite med anton och mikael :) Gjorde ungefär inte ett skit på skolan idag, några frågor om antiken sen var vi klar ungefär. Läraren var borta ungefär halva lektionen också satt det var väl en trevlig fredagsmorgon hehe! Nu ska jag byta om och sedan så där det av till jobbet.. Ikväll blir det tv mys med anton och mikael, längtar... men jag jobbar nog bara 4 eller 5 timmar så det ska nog gå bra ska ni se. Hörs senare!


ready for school...

nu har vi fixat oss och gjort och klar för skolan = dra på lite maskara eftersom att vi är as trött och inte orkar hålla på, hehe kör på morgon frillan idag med det blir nog bra ;)
Har Svenska och sedan ska jag hem till anton tills klockan 4 då det bär av till jobbet.
nu måste jag kila, pusselipuss.


i´m home!

nu är vi hemma, ks sover här inatt så vi har nyss tagit en fika och nu har vi lagt oss i sängen. Vi kanske slår på en film om vi inte hinner somna innen. Måste bara säga vilken jävulskt sjuk kväll, har aldrig vart med om någon liknande - HA-HA-HA!!!
Godnatt sötnosar..

Nya brillor btw, vad tycks??


nu drar jag ..

Nu ska jag kila iväg mot stan, fixa lite grejjer och sedan möta upp leslie om ungefär en timme. Later sweeties.'
Ready to party..

fest ikväll, hehe!

wihooo, nu ringde älsklings leslie och sa att hon skulle med på festen ikväll också. Hon var nämligen hemma och var sjuk idag med hon vill precis som jag INTE missa detta, HAHA! slår vad om att det kommer att bli en kung kväll, mamma hämtar oss också så vi slipper oroa oss för skjuss och grejjer hem..

Har stylat och grejjat idag på skolan, gick rätt så bra. Gjorde även en rätt fin brudfrisyr? som skulle passa till bröllop eller till finare tillställningar :) vad tycks?


godnatt

Nu ska jag hoppa ner i sängen och mysa med anton hjärtat! Ska passa på att läsa lite i boken till svenskan också.
Det var bara skit på tv:N endå så vi tänkte gå och lägga oss tidigt istället så vi är pigg imorgon.. Längtar faktiskt till skolan imorgon, tycker att det ska bli jätte roligt. Godnatt, puss

skagenröra är MUMS!

hej igen (: blev inget klipp prov idag för att alla dockor inte kommit än. Vi fick lära oss att klippa ökande längder (uppklippt) och det gick riktigt bra så jag lurar på att köra samma frisyr på mamma till helgen tror det skulle bli snyggt..
Kom nyss hem ifrån birsta, var där och bytte en jacka för det var fel storlek som jag fick av mikael idag, han är så snäll! Köpte även lite chips dipp och skagen röra så nu ska jag strax gå ner och göra iordning lite mackor till mig och anton, såå gott!
Imorgon ska vi träna styling på modeller, tvätta och även färga ögonbryn och fransar. Mamma blir den lyckliga hehe det är bra att hon ställer upp för hon är inte rädd för någonting så på henne får jag göra vad jag vill :P hihi.

Gick en snabbis på stan med alexandra efter skolan och hittade en rätt fin jacka på bikbok, så ska kolla på den lite mer imorgon så kanske jag köper den när jag får lön, men jag vet inte riktigt eftersom att jag redan fått en vinterjacka nu men men fårse..
nu ska jag kila och göra lite mackor, LATER.

fika på lunchen?

Just nu sitter jag på matten, håller på med procent och jag har jätte svårt för det. Förstår verkligen ingenting, men men.. Har lunch om en timme och efter det så har vi klipp prov, huuuh nervös!
Imorgon ska vi träna styling på modeller inför nästa veckas modeshow, har bara en modell med halvlångt hår så är det någon som är intresserad med helst långt hår så hör av er till mig!
Nu ska jag jobba vidare lite, så vi hörs senare..
vad ska man göra på lunchen då? Kanske gå och fika?  Köpte en klocka typ förr förra helgen, rätt nice!


bilder...

han aldrig lägga upp några bilder igår så jag lägger upp dom nu istället :)


fika på barista :)

Nu har jag datakunskap, vi har inte kommit igång än haha som vanligt på hans lektioner men det har ju bara gått 45 min av lektionen. jaja så äre.
Var och tog en fika med alexandra, leslie och sanna på barista. Satt och prata och hade det mysigt hela lunchen, så det var trevligt.. Mms:ar in en bild nu så får ni se resten ikväll, bäst ni håller utkik hehe...


hotties like always, hehe
LATER SWEETIES!


mat!

nu ska vi gå och äta heheeeee, det  blir lite korvstroganof och ris musmisgt mumsigt!

slapp skola..

har nyss haft matte så nu har jag rast fram till halv ett, usch vad onödigt det känns med så långa raster. Lär väl ska gå och äta i matsalen idag, när dom öppnar kvart över 11. Datakunskap efter lunch, och vi som älskar det såå mycket eller? Efter skolan ska jag iaf och träna med pappa, mathias och anton peppad peppad!

har suttit och kollat på kajsa hela morgon när hon sprang runt och lekte med nån grön slibbig sak, hehe jo det märks att vi har mycket att göra här på skolan va. hm såå slappt ;D

Längtar som bara den tills jag får min lön, för det känns som att det kommer bli rätt bra med pengar den här månaden hehe shopping!!!!

men nu ska jag göra nånting, ingen aning vad. gå in på bilddagboken och facebook som jag redan har gjort typ 1000 ggr idag:P



Hej,

 tuff dag? Nej jag har då inte haft det speciellt jobbigt dag. Vi hade som sagt idrott idag, i gamla vin och sprit lokalen i skönsberg. Grejjen var bara att vi inte visste hur man kom dit, men efter en 20 minuters rund vandring i skönsberg så visade två kvinnor vägen. Körde lite basket, nån "lek" och lite gym när vi kom fram iaf och jag tror aldrig att jag vart så anfådd på en idrottslektion men roligt var det!

Slutade lite sent och jag missade 10 i 4 bussen in till stan med 1 min, så kom lite sent till jobbet men Zeynep förstod så det var inga problem. På jobbet har det vart riktigt lungt, nästan tråkigt lungt. Jag tror vi hade 5 bord på 4 timmarm, så jag städade och plockade i baren och gjorde lite snyggt. (jobbar som servetris)
Kom hem för några timmar sedan och sen dess har jag legat och skrivit klart rapporten till naturkunskapen som skulle vara inne senast klockan tolv i natt. Skickade in den alldeless nyss så det var lite sista minuten, men men :)

Tänkte vara duktig att lägga upp lite bilder men tyvär så ligger sladden nere och jag är så sjukt trött att jag inte orkar hämta den. Så vad sägs som att jag gör det imorgon? 
Nu ska jag njuta av min perfekt blandade oboy och se sista avsnittet av oc som jag har på min dator :( Måste fixa fram fler tills imorgon! puss..

Godmorgon!

nu är det engelska, sen har ja lunch ifrån 11.15 - 14.00
Vad ska man göra på en sån lång lunch? Orka springa runt på stan i flera timmar, neej för där springer man endå flera gånger i veckan. jaja får väl se. Idrott efter det iaf och sen blir det jobb ifrån 16.00.
Nu ska jag konsentrera mig, hejpaa


efter regn kommer solsken..

Nyss tagit en fika med mikael och anton, följde med dom hem eftersom att min lillasyster är sjuk så pappa kanske inte skulle till jobbet imorgon bittie så då har jag ingen skjuss och jag orkar inte ta bussen:)
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, men hörs imorgon då :) godnatt.

Auuw, säger bara : vilken låång dag med mycket bekymmer och funderingar. Men allt verkar lösa sig till slut, det gör det alltid. För efter regn kommer solsken, inte sant?

gomiddag :)

precis klivit ur duschen, ska gå ner och äta snart bara anton och mikael kommer. Är hos pappa och det var bara han och jag hemma så vi bjöd hit dom på middag :)

Igår var vi som sagt hos thomas och sandra och såg film, det var 2 filmer med johan falk som jag inte kommer ihåg vad dom hette men bra var dom iaf :) Tryckte i mig massa chips och godis så jag fick ont i magen, hehe typiskt mig men det är ju så gott.. Kom hem ganska sent så det var sängen på en gång, var så trött.

Nu ska jag gå och göra curry sås, för pappa skulle lära mig hur man gjorde en egen variant haha vi får väl se hur det går? puss så länge :)


hellu..

Gud så skönt att få ta av sig skorna och slänga sig på sängen! Jobbade bara till 5 idag, det var så dåligt med folk.. Förmodligen för att det både är ishockey och fotboll ikväll :) Tog en promenad hem iaf orkade inte vänta på bussen och det var skönt med lite motion. Pratade med både mamma och carina på vägen hem i telefon då, är ju så tråkigt att gå om man inte har någon att prata med.. hehe'
Nu ska jag se ett avsnitt oc och sedan ska jag duscha, det behövs verkligen. Fick nämligen precis reda på att vi skulle åka till thomas och sandra (antons kusin och hans tjej) och se film om ett tag, det blir nog roligt :)


nu blir det jobb..

ligger fortfarande i sängen, vaknade för nån timme sen och sen dess har jag legat och tittat på oc. Riktigt bra serie tkr jag..
Jahapp, då var det bara att klä på sig och glida ner till jobbet då. Uuh, vill bara vara hemma och spendera tid med anton men men, this is life. Får väl göra det imorgon :)
Ha en bra dag allihopa så hörs vi senare :) puss


klart med jobb, nu blir det myskväll!

sådär, då har man klarat av ett arbetspass då (: Vart väl inte allt förmånga timmar men imorron jobbar jag 12-21, älskar lördagar för då är det ob tillägg också så det blir lite mer pengar per timme..
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, mikael håller på att göra wook mumsigt mumsigt! Sen har han vart på affärn och hyrt 2 filmer och köpt dricka, powerking och massa lösgodis till mig (hihi) Han skämmer bort mig sååå mycket men gud så mycket jag uppskattar de. Han är verkligen världens omtänksammaste och snällaste människa. Inte för att han köper saker till mig, utan för att han verkligen alltid bryr sig så mycket om personerna i hans omgivning och tänker alltid på andras bästa. Han är helt klart min förebild, just så tycker jag att man ska vara.. Och jag måste även säga att det finns så många runt om kring mig som är just omtänksam och alltid tänker på andra, keep doing that. Jag tror man kommer långt med de här i livet, dock ska ni inte glömma att tänka på er själva ibland också.

Nog om de, nu ska jag snart se idol innan det blir käk. Vem åkte ut förra gången föresten?
Hann ju inte se det...

tog en springrunda endå..

sådär, tog tag i mig själv och tänkte att om jag sagt att jag ska springa då ska jag f*n göra det också. Så det blev en kort spring runda, men det räckte gott och väl för mig för jag blev både jätte anfådd och svettig. Så nu är det bara att hoppa in i duschen och börja göra sig iordning för jobb. :)
Skulle vilja hitta på något efteråt men anton är så tråkig... snart blir jag arg på han hehe!
puss!

latiis...

buhuuuu, känner mig sååå lat. men jag orkar faktiskt inte gå ut och springa idag. fy och blä. la mig framför datorn och fastnade där, och nu känner jag att jag verkligen inte orkar huhu. Jag som hade lovat mig själv, men jag ska ju faktiskt jobba i 5 timmar ikväll och då går jag ju hela tiden så jag borde kunna ta det lungt nu. Eller??

jobb helga helgen,huhu

Jo fick veta igår att jag både ska jobba ikväll (fredag) mellan 16 - 21 och imorgon lördag men vet inte vilka tider det blir än. Kan ju kännas lite tungt sådär, men guud så skönt när pengarna hamnar i plånboken i slutet av månaden. Då ångrar man inte en sekund att man tog dom där extra passen (:

Slutar om 1 timme ungefär, då ska jag åka hem och sova några timmar så jag är utvilad ikväll.
Sen kanske jag går ut och springer en sväng, måste ju hålla träningen igång nu när jag väl har börjat.

just de, om inlägget jag skrev igår morse. Blev nog inte mycket bättre, för jag tror inte att någon lärde sig något av de tyvär. Men jag fick veta det jag ville veta och tack för att jag fick svar :) Tråkigt att saker och ting blev som det blev men sånt är livet, det går vidare helt enkelt med vissa och utan vissa..

Nu ska jag sätta igång och fortsätta med rapportskrivningen, huhu det är så tråkigt :(


Blir en bild på babes, girls just wanna have fun right?


mysig och redo för film i sängen ;)

Var ute och gick med johanna och hundarna i ungefär en timme, riktigt skönt var det faktiskt. Kom hem och tittade på tv en sväng och sedan har jag gjort mig ordning för sängen.

Tänkte försöka hinna med och läsa lite i min svenska bok tills imorgon då vi har svenska men nu ska jag och anton slå på en film innan det blir försent så jag får ta och läsa i helgen...

Börjar 08.30 imorgon och går till 11.15, fredagar är mina favorit dagar, så korta och sköna! Efter det vet jag inte riktigt vad jag gör, träna kanske? Eller åka hem och försöka sova några timmar, har troligtvis fullt upp med jobb hela helgen så när ska jag då hinna med att vila upp mig annars? Vi får väl se vad jag känner för :)
Nu ska ni få en bild, där är jag osminkad, med antons mysiga stora t-shirt och antons kallsingar (hihi) Känner mig jätte mysig, and ready for bed!





mätt och glad?

Nu är vi mätta och glada (: Gjorde lite pasta tropic, jätte mumsigt blev det! Struntar i träningen idag så det blir bara en promenad istället, skulle gissa på att johanna snart kommer att dyka upp så vi får ta och vandra iväg..
Det lär bli en film och lite mys när jag kommer hem, om anton kan ta och skärpa till sig och sluta vara så dum ;) hehe han har retats med mig hela dagen så jag funderar starkt på att köra lite mansmisshandel, visst är det lagligt? Hoppas på det iaf..



MUMMS, GOTTIGOTTI!




Och så här ser man ut när man är mätt... eller bara allmänt ful.. HAHA




och nu är jag glad, för jag har fått internet till min bärbara hos anton.. Dock så har jag tappat bort min kamera
Har letat överallt men den finns ingenstans :( Fan osså!

Jag är aktiiv! hehe

Nu slutar jag :),så det blir en sväng på stan med KS, och sen så ska jag hem till min lata pojkvän och laga lite mat till oss!
Sen blir det kanske träning? Och i kväll så ska jag ut och gå med johanna, hehe jag känner mig så aktiv. Stolt över mig själv :)!

ARGG....

Usch, är såå irreterad. Vet egentligen inte varför, men det kan ju vara för att anton börjar morgonen med att retas med mig och jag är ju inte världens morgon människa. Jag menar, retas man med mig på morgonen så är det ungefär som att leka med döden. Bliiir såå arg, plus att min dag blir förstörd. Så tack alla som bidrog med att förstöra min dag!

Efter att anton börjat med att göra mig irreterad så börjar mamma stressa sönder, ovanligt. Och när någon stressar mig är det värsta jag vet.. Sen blir jag tvungen att åka runt med bussen eftersom att mamma inte har tid att skjussa mig till frasses, så jag kommer försent. På bussen in till stan ser jag en person som gör mig ännu mer irreterad. Fan kan folk bete sig som folk? Väx upp nån gång, herregud.

Gärna bara gå förbi nån som man nyss har vart "så nära" ? haha jag bryr mig inte, okej? Varför tror ni att jag bryr mig? Det är därför ni gör så där va? För att "visa" mig att ni ignorerar mig, jag säger bara ha-ha-ha. Jag vill inte känna er, prata med er och jag ångrar ingenting som har hänt eller som jag har gjort. Jag växte upp, när är det eran tur? Men herregud, man kan ju vara lite artig och hälsa? Eller så kan ni ju komma och tala om vad det är ni har problem med? inte för att jag skulle bry mig speciellt mycket egentligen, men ni verkar ju fortfarande bry er om jag inte har fel efter som att ni fortsätter att provecerar? Lägg ner tönig heterna förfan och visa lite stake!

puuh..

huuh, träningen gick great! Har såå ont i benen nu, men det ska kännas så är det ju. Träffade storebror där också, han var lika duktig som jag idag och hade tagit sig iväg till gymmet :)! När vi kom hem vart det as god mat, kött och potatisgratäng, love you mamii<3

Nu ska vi slå på andra avenyn och mysa ner oss lite i sängen, men först blir det en dusch. Lär väl ska ta och städa upp lite på rummet också, ser ut som en katastrof igen hehe.
Fixade apu plats igår, blir riktigt nice det, har apu v. 45 efter lovet. det ser ja fram emot:)


träning...

Ska träna i eftermiddag och jag är så peppad, ska köra stenhårt. Längtar till jag får mitt gymkort, då ska jag träna så mycket jag bara kan och orkar :) Tycker att det är jätte roligt nu när jag har kommit igång lite och ännu roligare blir det väl om man ser lite resultat :)


Visste du...

att - jag älskar min familj så mycket att det gör ont, men att jag är väldigt dålig på att visa det!
att min senaste kyss - underbar, som alla andra kyssar av min älskling.







att jag lyssnar mest på - svensk rapp, skiter i vad andra tycker för jag älskar det :)

att jag pratar - alldeless för mycket ibland.








att jag inte gillar - människor som tycker synd om sig själv.
att min första riktiga kyss - kommer jag inte ihåg.
att jag avskyr när folk snackar - skit om andra.


att kärlek är -  någonting vi människor aldrig skulle klara oss utan, men nånting som vi inte alltid tar vara på som vi borde.
att jag gillar att - shoppa
att jag alltid kommer att - uppskatta allt min storebror gjort för mig :)<3
att jag är hemligt förälskad i -  hemligt? då hade jag inte skrivit det här :)
att sist jag grät var - nog för att jag var ledsen







att min mobiltelefon är - en sony ericsson
att när jag vaknar på morgonen - är jag jätte lycklig om min sötnos ligger brevid mig. (inte lika glad om han väcker mig, haha)



att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna?
att jag just nu tänker på - att jag ska träna ihjäl mig sen
att i kväll ska jag - se en bra film med anton.
att i morgon kommer jag -  ha frisör teknik hela dagen, det blir kul :)
att jag hoppas - att framtiden ser ljus ut.







att jag verkligen vill - njuta av livet just nu.


webb camera :D

just nu sitter jag och leker lite med webbcameran, haha de är lite roligt..
Har hunnit kommit hem och ätit lite mat, sen har jag bara suttit framför datorn. Vi fick punktering eftervägen, pappas tur hehe men det gick bra iaf :) Nu ska jag gosa ner mig lite i soffan och titta på något bra, pussss

hemgång!

Nu ska vi ta och avrunda lektionen som vår lärare kallar det, skönt :) Ska ta bussen till pappas jobb och sedan ska jag köra hem till gnarp :)

datorkunskap = tråkigaste som finns!

Hellu, nu sitter jag på datorkunskapen som är sämst! Nu har det redan gått en halvtimme på lektionen och vi har inte kommit igång än. Han är sååå seg, vill bara slå han! Uscha, ja idag har vi inte gjort speciellt mycke, var på matten i en och en halv timme och sedan gick vi på stan. Skulle vara lite duktig och gå och äta i matsalen också men när leslie precis skulle lägga på mat på tallriken så ångrar hon sej. Äh fan mathilda, blire donken eller? Och som ni kanske vet så är jag inte nån som bangar donken, nejnejnej! LEslie bjöd på lillamenyn, satt gott i lilla magen de.. Nu måste jag träna mer den här vekan haha!

Jaja, nu ska jag lyssna lite på killen skitsnack innan de bliir rast.

Snygg jag är i håret vaa, blond och niceeee!

hehe, roligt skämt? Lånade alicias hårförlängnung lite. Är jag bäst som blondin eller brunett? Kom igen nu, kommentera lite nu :)

godkväll..

godkväll :) ser att några trogna läser fortfarande hänger med efter mitt blogg uppehåll. Riktigt roligt tycker jag!
Har hunnit kommit hem, tagit en dusch efter gymmet och faktiskt ätit lite kräftor med min mamma.. Nu ligger jag här helt utslagen och vill bara sova, samtidigt som jag bara vill fortsätta sitta vid datorn.. Är väl rädd att missa nått antar jag eller så har jag väl bara saknat att sitta vid datorn lite.

Imorgon börjar jag tidigt :( halv 9, fast egentligen har vi jätte onödig lektion på morgonen som vi inte behöver gå på men endå så får vi frånvaro om vi inte är där så det är väl lika bra att gå...
Åker nog till pappa efter, så det är väl bara att packa om igen. Tog med alla saker ifrån anton idag till mamma. Usch, är så extremt trött på att känna mig som ett paket och ändå vill jag vara på alla ställen helst hela tiden synd att det bara finns en av mig :( Måste lösa det här på nått sett, orkar inte med den här känslan mer av att aldrig få känna vart jag hör hemma..

Ojoj, nu vart det djupt. Men det är nog bäst att jag säger godnatt nu, så hörs vi väl :)

hoho,

nu måste jag springa iväg till bussen. Jag och anton ska nämligen iväg till gymmet och träna, så duktiga är vi.

hehe,

gud så dåligt det här med uppdateringen var.. Men har faktiskt inte hunnit suttit vid datorn den där helgen, och när jag har hunnit så har jag inte fått låna antons dator för den har han suttit vid.
Har inga intressanta bilder ifrån helgen, efter som att jag jobbade till 9 på lördagen och efter det var jag bara ute en liten sväng.

Sitter i skolan nu och har engelska, skulle se en film med engelsk text men det fanns inte engelsk text så nu sitter vi och ser en engelsk film med finsk text As bra! Jag som är sämst på engelska kommer inte fatta nånting, jaja ska försöka förstå nånting..

vem blir idol 2009?

Det finns 3 stycken som jag tror kommer vinna idol, och jag vågar faktiskt chansa redan nu!
Mariette, Erik och Rabih tycker jag personligen om bäst.

Mariette för att hon har så ortoligt skön stil och känsla i allt hon gör, men kan tycka att hon har lite hippie stil ibland.

Erik för att han är den där typiska "idol killen" som alla små flickor avgudar, och visst är han lite charmig sådär?

Rabih för att jag verkligen älskar hans otroligt speciella röst, den är så annorlunda och jag tycker att det är alldeless för många artister som låter så lika varandra. Någonting annorlunda i musik världen tror jag inte skulle sitta fel faktiskt.

Ja som ni kanske förstår så har jag suttit och tittat på idol hela kvällen, och tryckt i mig lite gotta! (ovanligt, hihi)
Tyckte att jag var värd de efter de hårda tränings passet idag :) Jag tänkte inte vänta på att se utröstningen för jag är så otroligt trött och ska gå och lägga mig i sängen BUMMS!

Imorgon blir det jobb ifrån 13 - 14 nånting, får bestämma själv så det beror ju på hur länge jag sover då, men tror jag ska försöka börja så tidigt som möjligt för de där extra timmarna kommer att sitta fint i plånboken nästa månad..

Skriv gärna vilka som är era favoriter i idol och vilka ni tror kommer att vinna just 2009.. Godnatt!


sådär ja,

nu var jag klar, eller? hhahah egentligen inte! Men anton ringde nyss och sa att det strax är mat och jag som satt halvnaken vid datorn, hehe.
Drog på mig kläder lite snabbt och ett läppstift så det får duga för ikväll, ska hjälpa jonas att flytta men den blir nog inte mycket mer än så :) hörs väl sedan då kanske, nu måste jag rusa till bussen! puss

osminkad, nyduschat ofixat hår, med rätt läppstift, svart linne med röda detaljer ifrån gina, shorta ifrån levi´s, ett par diesel jeans till de och en kort skinjacka utan på. Lär frysa ihjäl men men, wish mee luck!

tillbaka :)

Hejsan, nu är jag tillbaka igen..
Sitter i min säng hemma hos mamma och har nyss duschat, för idag har jag varit riktigt aktiv!
Först åkte jag till vårdcentralen för att jag skulle ta vaccin, därefter åkte jag och anton och hämtade tränings kläder och sedan drog vi till gymmet och var vi där i ungefär 1 och en halv timme. Kommer att ha världens träningsvärk imorgon men det känns riktigt skönt nu såhär efteråt :)
Nu har jag precis tryckt i mig ett stort glas oboy (fullständigt älskar oboy!) och ska gå och göra mig iordning lite, fixa mina naglar bland annat så att dom inte går av för det kommer dom att göra snart, hihi.
Hörs om en stund..

Helt seriöst så är det här det absolut sista jag vill ha innan jag dör! Godaste som finns<3

RSS 2.0