''

Näe nu ska jag göra ett ryck och åka till bergsåker och hämta kabeln till kameran så ni får se lite bilder ifrån igår :)

''


party

Tonight´s gonna be a god night! Peppad till 1000.. Nu blir det snart subway och sedan ska jag åka iväg och handla en jacka med mikael, eller jag ska rättare sagt följa med som smakråd (:

Drar in till stan vid halv 8, sen på våningen :)
Ska försöka komma ihåg att använda kameran också så ni får se lite bilder sedan :)


i found it!

Vet ni!!? JAG HAR HITTAT MIN KAMERA! det har legat i en ryggsäck på rummet hela tiden, dvs ett halvår! Jag har letat verkligen överallt sen den försvann och nu när jag skulle leta efter min brillor igår så hittade jag den, så lycklig! <3

Nu kommer jag att kunna ta massa bilder imorgon på cocktailpartyt också, nica huh ;)?

dress

Sitter och letar och letar efter en klänning tills på fredag...

För det första så hittar jag ingenting som jag faller för, och för det andra så börjar jag fundera på om det är onödigt att köpa en klänning som jag säkert bara kommer att använda vid ett tillfälle. Kanske man ska ta och leta fram något gammalt ur garderoben?

''

auuw vad mycket det blir den här veckan!

Tisdag: Ska till pappa, plugga.

Onsdag: Till eleganten för att titta på modellerna och kläderna inför modevisningen nästa vecka, där jag och leslie ska styla. Jobb.

Torsdag: Modell till skolan, engelska projekt mm.

Fredag: Cocktailparty och allt som måste fixas innan de.

Plus att jag ska hinna med och sola 2 ggr den här veckan, stress stress stress.

Grattis hjärtat!

Idag fyller min lillpojke 18, hua nu ska han ut på krogen och röjja ikväll hur ska detta gå ;>?
Vi firar med en stor middag och trevligt sällskap!

bikini

Jag har ett problem! Ska på paradis badet med skolan den 2 mars tror jag att det var och jag har ingen bikini ;O
Har letat på stan men hittar inga fina alls! Vill ju ha de nya som ska komma in på hm men dom har inte kommit in än och jag orkar inte beställa. Nån som har förslag på vart man kan hitta fina bikinis?



Dom här överdelarna är jätte fina, men jag kan verkligen inte ha sånna. Det passar inte överhuvetaget tyvär!

brown eyes

http://www.fargadelinser.com
 beställde linser därifrån, grym sida!



haha grym bild, ser skel ut!


färglinser!

Känner mig riktigt trött, vet inte varför men det kanske är förkylningen som fortfarande inte släppt helt..
Nu ska jag slå på ett avsnitt av the O.C så får vi se om jag orkar hålla mig vaken mycket längre.

Har föresten beställt ett par linser, dom kom i brevlådan igår så jag invigde dom idag. Ska visa er en bild imorgon riktigt KATTIGT haha

spa

Sitter och gör ansiktsmask med amanda och leslie. Har nyss vart och solat en 40 minutare HÄRLIGT! (tog spa kvällen idag istället eftersom att det inte blev något i tisdags)

snygga brudar


gå ner i vikt...

Nu har jag nyss duschat och tvättat min hårförlängning, det behövdes VERKLIGEN! Nu ska jag bara se ett avsnitt av the O.C och sedan ska jag krypa ner i sängen. Börjar halv ett imorgon men behöver massor med sömn nu annars kommer jag aldrig att bli frisk :/


Det var någon som ville ha tips på hur man kan gå ner i vikt snabbt, och det beror väl på lite HUR snabbt man vill gå ner. Det finns ju metoder som man går ner jätte mycket och jätte snabbt, men dock finns risken att man går upp snabbt igen då man slutar med dem dieterna.

Jag gick ner 8 kilo på 3 veckor då jag körde en diet som innebär att du inte äter några som helst kolhydrater under dessa tre veckor. Du får heller inte dricka något som innehåller kolhydrater, dvs dricka,alkohol osv. Ett glas mjölk om dagen är det enda du kan dricka förutom vatten. Då kan du äta saker som kött, kyckling, fisk och ägg och då är det viktigt att du äter frukost, lunch och middag varje dag. Helst ska du även äta ett mellan mål var tredje timme, morötter funkar kanon!

Som sagt så finns det många andra sätt också men denna är att rekomendera. Min ämnesomsättning har blivit mycket bättre och jag tappar fortfarande lite vikt även nu efter att jag slutat med dieten.

onsdag

Sitter på skolan och mår sjukt dåligt, funderar på att dra hem nu efter lunch...

måste bli frisk nu så att jag inte är sjuk till helgen då älskling fyller 18, stor pojke! hehe
och helgen efter det så är det ju cocktail partyt och jag har ingen klänning än..

Ja, den i mitten var ju inte helt fel...

godmorgon

Sovit skönt? Det har jag, och jag ligger fortfarande kvar i sängen och myser... Ska snart ta mig upp och äta en god frukost och sen ska jag nog gå ut och gå en sväng.

Vid 16 så har jag lite jobb jag ska göra och då jag är klar så ska jag till Leslie där vi ska ha en riktig spa/tjej kväll.
Usch nu måste jag springa och snyta mig igen, jävla förkylning!


--

Jag gillar det där äkta leendet.
Nu mera känns det bara fejk.


tankar

Sitter och dricker te och knaprar morötter, funderar på att dra hem nån bra film..

Funderar ni nån gång på hur andra människor uppfattar er och er personlighet? Det gör jag.. Ibland undrar man hur andra egentligen ser på en? Sur,glad,posetiv, negativ, snål, generös, egoist eller inte? Man kanske inte alltid uppfattas som den personen man är eller vill vara.. Ibland så får jag för mig att människor har fått väldigt fel uppfattning om mig, och ibland får jag för mig att jag fått riktigt fel uppfattning om människor runt omkring mig.


see you later

Nu ska jag dra mig till bergsåker, till mamsen<3 Sover där inatt också, plus att jag fick reda på att jag är ledig imorgon SKÖNT!

gårdagen...

Godmorgon! Jag vaknade nu efter att ha sovit i ungefär 12 timmar. Är fortfarande sjuk, har ont i huvudet och är täppt i näsan så jag måste snyta mig varannan sekund...

Gårdagen spenderades på birsta tillsammans med anton, kristian och emelie. Började med att ta en fika och gick sedan runt och kollade på massa kläder, skor osv. Längtar såå mycket till lönen kommer, för då blir det massvis med shopping!

Vi åkte och handlade och svängde förbli här för att släppa ut hundarna och sedan åkte vi hem till emelie och kristian och gjorde en jättegod kyckling sallad, åt mat, åt godis och myste framför tv;n och film hela kvällen! Klockan var 12 på natten då vi åkte hem igen och la oss...


Gårdagens outfit..


Jeans leggings - gina
Tubtopp - gina
Skjorta - levis
skor - din sko

Osså smycken till de, väldigt casual och väldigt dålig bild.

sick

Jag har blivit sjuk igen :( så jag måste sova nu!

hörs imorgon istället

alla hjärtans dag!

Ska väl börja med att säga kram på alla hjärtans dag :) Går dagen var väldigt lugn, var och jobbade och sedan var jag bara hemma och kolla på film och tog det lungt.

Nu ska jag gå ner och äta en alla hjärtans dag frukost med mig själv eftersom att min pojkvän sitter vid datorn :S
ska man ta de eller? hehe.. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, det återstår att se!


Hatar att drömma sådär, jag vill inte längre. Men jag kan inte rå för det och jag antar att jag aldrig kommer att sluta bry mig.


mår piss

Usch, vilken dålig dag hitills! Mår skit dåligt och har ont i huvet och nu ska jag iväg och jobba. Känns inte alls roligt..

hahah, jag dör!

Hahahahah, säg inte att jag har dålig humor. Den här videon var sjuukt rolig!

Nu ska jag gå och lägga mig och se andra avenyn och sen blir det film, och kan inte sluta skratta hahahahah!

ikväll?

mm, äntligen hemma efter en lång skoldag! Nu blir det pankaks ätning och sen ska vi ut och rulla!


--

Nu blir det till och redigera lite bröllops bilder till skolprojektet.. Det var såå tungt att kliva upp ur sängen imorse och när man kommer till skolan så får man veta att vi fick jobba hemifrån, sällan det är så.

Jaja, ska ge er ett smak prov på bilderna ;>


duktig tjej

FYfan vad jag är duktig! har vart ute och sprungit så att lungorna höll på att sprängas på mig, sen tog jag en lång skön bastu och en dusch på det. Nu blir det till att krypa ner i sängen och känna sig stolt över sig själv och prata i telefon med kajsa gumman<3 Sov gott

**

Tänk på alla gånger som dina vänner har sagt att du är den bästa dom haft

Dom säger att de vill de bästa med allt men när du verkligen

behöver får du ingen hjälp alls
**

facebook sucks!

Är det bara jag som inte förstår mig på facebook? hahah ,jag är så efter på det. Jag vet inte ens hur man laddar upp en bild? Fel att det inte ska vara så krångligt! Diss på facebook!
hahaha!

i like candy

Ojoj, här var det läsare!

Måste bara säga att jag är en riktig sucker för godsaker.. Var nyss på hemköp och köpte dricka och kladdkaka, kan någon stoppa mig innan jag får gå med i biggest loser? hehe

Har suttit och kollat runt på "storbloggarna" en stund, man blir ju lite förvånad hur männsikor fungerar. Inte för att låta som en mormor nu men dom sitter och skriver så äckligt dumma grejjer om varann hela tiden och byter kompisar som jag byter underkläder. Jag hade aldrig kunnat leva ett liv där jag inte hade riktiga vänner som jag kunde lita på och även om man bråkar med sina vänner (som alltid händer nångång) så hänger man väl inte ut varann och kallar dom för bitch,äckel, slampa osv. Rätt sjuk värld vi lever i ;>

Nu blir det one tree hill och sen ska jag sova, GODNATT PÅ ER!


slöseri med tid

Varför sitter man vid datorn en hel dag? haha gud vad onödigt slöseri med tid egentligen. Näe nu ska jag gå ner och klippa my man. Hoppas jag inte får stryk sen! heeheh

bild på epan..

Nyss vart på statoil och en sväng till nacksta, mikael tankade epan åt mig. Hur snällt är inte de? Jag som är broke as a joke just nu..

Leslie klippte mitt hår idag också, skönt när man får bort det slitna, för jag hatar verkligen slitet hår Usch!

Här kommer äntligen en bild på skönheten för er som ville se, nice huh?

Mathilda, don't drive ffs!

Varit ute och rullat runt lite med flickorna idag, inte dåligt gäng vi eller HAHA!

Måste bara fråga? Vad är det för fel på föräldrar!!?? Dom är oroliga för sina barn att dom ska gå ut och dricka sig fulla eller att dom ska hitta dom stå och tjuv röka nånstans i nån buske. Dom ringer sina tonåringar 24/7 för att kolla så att dom inte har smakat på nån alkohol osv. MEN ATT SLÄPPA IVÄG SINA UNGAR I EN EPA TRAKTOR MED MIG!!!!?? det oroar dom sig inte för eller! Hahaha.

Tjejen som råkar köra med handbromsen i lite då och då och som råkar sladda runt i en korsning så att hon får köra några extra varv och tjejen som fastnar i ett garage och varken kan köra framåt eller bakåt en centimeter utan att det ska bli en fet repa på dörren, och istället lyckas få tag på en sån där grejj man hissar upp bilar med. Hissar upp bilen och ja, försöker att putta den i sidled? haha, nej nu ska jag inte berätta mer. Jag lyckades iaf, utan minsta lilla repa i lacken! 

Tänk efter vad ni släpper iväg ungarna med, även om det bara gå 30 så kan jag ju tala om att det går JÄVLIGT vilt till ;> hihi.

Amanda var ju också med, men inte on this pic.


badbadbad

Förlåt för riktig usel uppdatering, men jag har haft fullt upp.
Har jobbat och vart ute och kört i helgen, riktigt mysig och lugn helg!

Nu måste jag bara visa en riktigt hot kjol som jag hittat! Vet inte vart den finns att köpa och skulle vilja ha en lite längre som man kan ha lite högre upp. Nån som vet?



Hittade ett par stekiga converse också, inte dåligt!


''

Nu har jag jobbat färdigt för den här helgen, känns sköönt! Nu ska jag och kajsa ut va lite epa raggare! Ha en stört skön kväll, puss

Leslie Villarroel, min stjärna


sommar



ge mig sommar NU


...

Lärarna på john bauer, haha gud vad otur vi har haft! Alla lärare vi har haft har det vart nått problem med, eller är det oss det är fel på kanske? JAja, hehe

En och en halv timme kvar i skolan iaf, skönt att det är fredag. Även fast det inte känns som fredag..


vad ska ni göra i helgen?

Äntligen fredag! Nu ska jag gå i skolan tills halv 4 och sedan så ska jag direkt till jobbet. Jobbar både fredag och lördag så det blir inte så mycket helg men det får gå endå =)

Nu ska jag göra nått grupparbete till svenskan, later


i'm so guud

Nu ska jag ta och berätta om min händelse rika dag! Skratta inte ihjäl er...

Började med att jag besiktade epan som sagt, sen åkte jag och hämtade leslie och for till skolan. Skulle parkera i p-husen och vi måste åka upp våning för våning eftersom att det var fullt med bilar. När vi ska åka upp en våning till så är det en kant och en uppförsbacke och eftersom att epan är så otroligt låg så naturligt vis så skrapar vi i avgassystemet. Kände på mig att nått var fel så jag åkte till pappas jobb och det visar sig att allting hängde nästan nere i backen.

Vi skulle iaf åka och käka innan vi lämnade bilen på pappas verkstad så vi tog en sväng förbi Mathias också, som var snäll och tejpade min ruta ;> när vi ska åka därifrån och har bråttom tillbaka så fastnar det en lastbil i snön mitt i vägen, så vi kommer ingenstans..

Kom tillslut därifrån, lämnade epan och tog bussen till skolan. Det kom ingen buss på en halvtimme så vi vart lite sen naturligt vis.
Åkte till bergsåker och när vi svänger in på gården så är det inte skottat och självklart så fastnar vi. Aa det blev bara värre och värre men orkar inte tråka ut er höhö.

Lyckas med mycket jag... Köra med handbromsen idragen, ungefär 2 kilometer. Köra i höger filen i en korsning när jag skulle köra rakt fram, och dessutom spilla ner hela rummet med coca cola. Nu har jag ingen väska, ingen halsduk, inga vantar, en blöt matta och en hel byrå med cocacola luktande kläder. Bra jobbat mathilda eriksson ;>

Allt detta och endå är jag på strålande humör, godnatt! ;D

epa raggare?

Första epa turen avklarad, Besiktningen gick ju great, några få grejjer som ska fixas men det kändes helt okej! Nått som inte känns helt okej är att jag har alldeless ont i magen och vågar knappt köra för jag vill ju inte att den ska gå sönder och sen är man ju inte van att köra epa heller. huh :(

Sitter på skolan men har ingen lektion, så snart ska jag iväg till nacksta måste be pappa kolla igenom den så att det inte har blivit nått fel på den nu när jag har kört hahah! Ni fattar inte, jag börjar grina! Så nervös är jag att jag ska förstöra den...

Aja, tack världens bästa pappa för att du jobbat så hårt för min skull =) <3

movie day? ;>

Idag har vi suttit stilla i klassrummet exakt hela dagen och kollat på film! Förutom då vi gick till matsalen för en stund sen för att leslie var hungrig.. Internet funkar nämligen inte på skolan och då kan man inte göra något eftersom att allt vi gör, alla uppgifter, prov ALLT är på datorn, bra john bauer ;>

Jaja, idag ska jag iväg och göra lite jobb vid 16.00, vet inte riktigt hur lång tid det kommer att ta med ska åka hem sen och bara sova! Imorgon blir det ju upp tidigt för då ska epan besiktas. Nervös så in åt...

La försesten upp fel skor igår, haha snyggt att jag inte ens visste hur dom såg ut ;> This is the real ones iaf (:



Nice, huh?

new shoes

Hey guys!
Sitter ivrigt och väntar på att dom ska lägga upp paradise hotell på webben ;> Det är ju final och jag har inte sett gårdagens en ;o
Var iaf på birsta och hittade ett par skor, med klack så klart men mer som vardags skor :) lägger upp en bild men är inte säker på att det är just dom så ni får kanske en bild imorgon på hur dom verkligen ser ut. Hottie!

birsta city today ;>

Sitter och försöker stila till mig lite, ska snart dra iväg till skolan. Eller snart och snart, börjar halv ett :)
Igår var jag, leslie och pappa och grejja med epan, haha fyfan för kontakt lim. Man blev helt borta i skallen då man skulle limma. Det blev nice iaf med teddy och sånt, ska försöka skaffa lite bilder så småningom ;>

Blir iaf birsta efter skolan med johanna, det ser vi fram emot (:

**

ÅH, låten som är med i taket lyser stjärnorna är väl grym ;>! Den dom lyssnar på då dom går med ipoden.

Njut

måndag..

Godmorgon sötnosar! Sitter på skolan och har nyss gjort matte prov, hua!
Sitter och bara väntar på att det ska bli lunch om sådär en halvtimme, sen blir det idrott i skönsberg!

Ska ut och handla grejjer till epan efter skolan, städa och grejja. Lesslan hänger på såklart!


Dagens outfit, yea...


RSS 2.0