Godmorgon

ska snart hålla den muntliga redovisningen som jag gjorde klart i går kväll kommer gå kung, tro inte ni? ;>
På lunchen tror jag att jag ska gå och dra en subway, är så jävla sugen på det alltså! Ska även köpa ett par jeans som jag har hittat på en ny upptäckt affär här i stan och dom har så grymt snygga kläder! Love it.
Ska ändå spela fotboll efter lunch så då är man väl värd en saftig macka right?

sussar nu

Godnatt, nu kryper jag ner i sängen! Börjar 08.30 imorgon, jobbigt!

mys

Guuud så skönt, nu har jag gjort klart uppgiften tills imorgon så då behöver jag inte oroa mig för det mer ;> Nu ska jag ta och belöna mig själv med lite kladd kaka och slänga mig i soffan med anton, ska bara mysa hela kvällen!


middag på victorias...

stannade och åt middag på victorias när vi endå var på stan, förrätt och grejjer.. Guud så mätt jag blev :S kom hem för ett tag sedan och nu ska jag göra klart en muntlig grejj till engelskan imorron huuuh orkar inte, men nu ska jag skynda mig lite så jag kan se lite av fotbolls matchen när jag är klar.


helgen

Hej, ledsen för dålig uppdatering men det har vart en jobbig vecka och har inte haft tid/lust att sitta vid datorn...

Såhär har helgen sett ut:
Fredag, gick på bio men tobbe,mogge,C-g, tim och anton :) Filmen var bra faktiskt, och när den var slut så skjussade pappa hem oss till anton...

Lördag, pappa,carina lukas mattias och molly kom hit (till anton) och käkade middag. Molly åkte iväg till farfar och vi andra satt uppe ganska länge och spelade spel och hade det trevligt. Alla gick och la sig vid 2 nångång, lena gick hem till sig..

Nu har pappa och c.o hunnit åkt hem, jag och anton har duschat och nu så ska vi göra oss iordning och gå ner på julskyltningen ;> anton är inte lika intresserad men han blir tvungen att följa med ändå! tihi


bio ikväll :)

Sköönt med helg! Har nyss vart ute på birsta med mikael och handlat massa grejjor. Bland annat ett biljard bort och massa inredning till "hallen" uppe. Ska visa sen vad fint det kommer att bli där ;>
Nu ska jag göra mig i ordning för jobb, börjar 16.00 slutar nångng vid halv 9 då jag ska upp på bion och se new moon med grabbarna :)
nån som har sett den och vet om den är bra?


jag tänker på dig hela tiden...

Var på jobbet en sväng och frågade hur jag skulle jobba i helgen, ska ju hinna med massa annat den här helgen också men jag tror att vi fick ihop det så att det funkar! ;> Imorgon börjar jag iaf kl 16 :) slutar inte allt för sent eftersom att jag ska iväg på kvällen...

Efter det tog jag bussen till bergsåker och sen åkte jag, mamma, larsa, emil och philip ut till birsta. Var på toysrus JIPPIEE! hihi och sen åkte vi och käkade på max. Satt inte dåligt det eller!

Nu sitter jag hos pappa, har nyss sett hockeyn och det gick ju bra för dom idag också! Nu ska jag slå på P H pussss


i had a bad day

Var inte alls på humör igår, kände inte ens för att slå på datorn...
Käkade lite mat med anton iaf och låg och kollade på andra avenyn och P H, ytterst ointressant...

Igår på frisör tekniken så lärde vi oss att klippa en så kallad (victoria beckham frisyr) rätt nice blev det, på dockan då alltså tihi! Tycker att det är så sjukt roligt att få lära oss nya saker nästan hela tiden, och ännu roligare är det när man får testa olika klippningar på folk man känner ;D undra vem som blir nästa offer, tihi!

I eftermiddag ska jag och hälsa på farmor igen och sedan ska jag till pappa, carina ska toppa mitt hår idag också tror jag. Det är nästan inte slitet alls enligt frisören men jag vill gärna toppa endå med jämna mellan rum så att det håller sig fräscht och inte ser slitet ut, det är ju så fult!


  Ungefär så där blev resultaten, sexy!


i want candy

Hej :) Har nästan nyss kommit hem ifrån skolan och insåg att jag inte hinner sova, även fast jag är superduper trött! Ska iväg till farmor och hälsa på om 40 min då pappa slutat träna och innan de så måste jag duscha och stoppa i mig något att äta..

Var på hemköp en sväng och jag kan inte gå in på en affär utan att köpa med mig godis hihi jag visste inte vad jag vad skulle köpa för jag var sugen på massa saker men kunde inte sätta fingret på exakt vad. Då kom alexandra på den smarta idéen att jag skulle köpa en sån där barn påse som det är massa olika gotta i, sagt och gjort haha! Lite töntig får man väl vara ibland ;>

Det borde vara förbjudet för godisnördar som mig att köpa sånt här då det inte är lördag! Busigt..


tröött

Nu kommer snart farfar och hämtar mig, då det blir skola hela dagen :( Usch jag är så trött, jag vill sovvaa!!
haha jag trivs ungefär i sängen som en fisk gör i vattnet.. Har bestämt mig för att när jag kommer hem vid 4 idag så ska jag lägga mig och sova i några timmar gud så skönt! Lär ju inte bli så men..

misslyckat

Haha ja ni ser ju hur resultatet blev på headern! Fan vad jag är oteknisk :( Jaja, jag ska fråga kära johanna om hon vet hur man kan grejja till det imorgon men nu ska jag sova.

Har iaf vart på stan en sväng med kajsa, var till bergsåker till mamma och sen åkte jag till farfar. Har suttit och pratat med han ett bra tag nu, fikat och haft det mysigt. Tycker att det är så roligt att prata med honom för han och jag tänker precis lika dant och tycker nästan lika dant om allt. Han är världens snällaste och jag tycker om honom grymt mycket!

Nu ska jag slockna i sängen här hos kajsa, imorgon bittie skjussar farfar in mig till skolan. sovgott<3

today is a good day

Jaha, då var det tisdag och snart lunch!
Blev ju ingen fika på barista igår eftersom att vi var på nån resturang och tryckte i oss en fet pizza istället. Får se om vi går och fikar efter att vi käkat idag istället=)

Ska som sagt vara med kajsa idag, ska klippa henne, försöka fixa ny header här på bloggen och ja sen vet jag inte riktigt faktiskt. Men roligt blir det alltid, de vet ni ;>

Nu ska vi fortsätta att sitta och pumpa lite musik här så hörs vi sen!


godnatt.

Nä nu ska jag ta och krypa ner i sängen, imorgon väntar skola och massa skojj med kajsa!

Vill bara skriva en hälsning till min farmor, jag vet att du inte kommer att läsa detta men jag tänker på dig. Du måste bli bättre snart, jag vet att du kan och jag slutar aldrig att hoppas! Förlåt för att jag inte har varit hos dig, men jag är där i min frånvaro. Jag älskar dig.

Söndagar är underskattade!

Skojjade bara, P H hade inte kommit upp på hemsidan än och vi har ju inte Kanal 6 här hos pappa ;> Tog en dusch och läste lite bloggar istället. Nu sitter jag med en inpackning i håret och ska snart slå på senaste avsnittet SPÄNNANDE!

Måste bara berätta en sak som jag har kommit på...
Söndagar är totalt underskattade! Många klagar på just den veckodagen och påstår att den är tråkig, att det inte finns något att göra då osv. Men tänk efter! Söndagar är väl egentligen den enda dagen som tillåter dig att bara ligga och slappa. Ligga på soffan en hel dag och bara sappa på tv;n, slappna av och bara göra ingenting.
Efter en hel veckas skola/jobb och allt som här det till, och en händelse rik helg med festande, jobb, middagar hit och dit så finns det väl endå inget skönare än då söndagen kommer? Sover så länge man känner för det, äter en fet frukost går och lägger sig på sängen en stund till. Går ner till soffan, sappar lite, slår på en film och vips så var dagen slut... I LOVE SUNDAYS! nu har jag fått sagt mitt ;>

har nyss sett hockeyn

Nyss sett hockeyn, och nu sitter jag och leker lite med webbcameran! timrå vann iaf och det behövde dom :) Såg även Anton och Mathias på tv, eftersom att dom var på matchen hihi snyggningar ;D

Har vart ute och hjältp pappa i garaget idag, han måste bli klar med det innan han göra klart det sista på min epa-traktor.. Känns som att det tagit väldigt långt tid men innan nyår så ska den iaf vara färdig!

Nu ska jag se P H och sedan ska jag hoppa in i duschen. Börjar klockan 10.15 imorgon GUUD SÅ SKÖNT! Ohh, tänk att få en puss av dom där läpparna. MUMS! hihihi

måndag

Jaha, då var det måndag igen och skola. Kan inte fokusera nånting på skolan just nu, har egentligen massor jag måste göra men det går inte att konsentrera sig överhuvudtaget. Måste ta och sätta mig ner hemma nån kväll och göra klart alla grejjer som ska göras så man inte hamnar efter.

Nu är det en timme kvar till lunch, sen blir det fika med leslie på stan.


the ugly truth

Åhh, vad mätt jag är! Kom hem för ett tag sen och la oss i sängen och slog på en film. "The ugly truth" skrattade ihjäl mig, tjejen i den var så sjukt pinsam så man skämdes nästan själv när man kollade på den.
Nu ska jag gå och lägga mig, har huvudvärk och vill vara pigg imorgon. Sov gott sötnosar!


middag i matfors..

Nu ska vi åka, gud vad gott det ska bli med mat! hihi..

igår/idag

Såg att inläggen jag skrev ifrån mobilen igår inte har kommit upp, hm måste ha blivit något konstigt..
Kom iaf hem runt halv 10, det var fullsatt på jobbet igår och jag tycker att det är som roligast då. Det ska vara bra drag för det är då man träffar mest folk och det är då det är roligast att jobba :)

Köpte med mig godis ifrån statoil på väg hem, och väl hemma så satt emelie, kristian och anton och kollade på tv. Åt så att jag fick ont i magen och somnade i soffan till filmen transformers. Om jag inte minns fel så brukar mina små syskon sitta och titta på den? haha..

Idag då? jo har legat och degat framför tv;n hela förmiddagen. Nu ska jag precis slänga mig i duschen och göra mig iordning. Klockan 16 ska vi iväg till matfors på middag..

jobb

Det var så extremt tråkigt att dra ut igår, och jag som var så peppad. Jaja, bättre lycka nästa gång antar jag ;> Vi bestämde oss för att ta en hemma/mys kväll ikväll istället. Köpa massa gotta och kolla på film, tror att kristian och emelie kommer förbi också :) Nu blir det duschen och sen jobb 14 - 21? eller vem vet när? Kan bli tidigare, kan bli senare :) Ha en bra dag !


fan ta den här skiten..

Hann inte med och skriva innan jag åkte, men jag kan ju säga att jag är jävligt besviken. Det började bra men sen vart med om mycket bråk/slagsmål, folk som sviker och mycket ont i fötterna efter att ha gått hur långt som helst ikväll. Ska gå och lägga mig nu, ha det bra....

peppad

Har nyss målat naglarna och ska snart börja byta om till jobbet.. Är på jätte bra humör och känner på mig att det kommer att bli en rolig kväll. Slutar 20 då jag ska möta upp kajsa i stan, sen ska vi åka till anton och göra oss i ordning :) Har inte en aning om vad jag ska ha på mig, men får väl ta och rensa igenom min garderob hehe tror att jag har mina söta klänningar hos mamma bara :( Aja nånting blir det.. Nu ska jag byta om och pallra mig ner till stan, vad göra alla andra ikväll?


bra jobbat..

Godmorgon, vet ni vad lilla jag lyckades med idag? Joo försova mig, grattis mathilda grattis!!
Hehe nu sitter jag iaf här på skolan, slutar halv 12 och då bär det av ut till birsta med johanna :)
Börjar jobba klockan 17 och slutar nån gång vid 20, då blir det ut gång skulle jag tro, taggad taggad!

orka plugga, näe

Nu är jag hemma och måste ta och sätta igång med svenska uppgiften :'( Hoppas att anton hjälper mig lite när han kommer hem annars kommer jag inte att orka :P lat som jag är...
Klockan 7 kommer mamma och hämtar oss iaf, då bör det av till mormor och morfar där det blir middag och lite myspys

Look of the day..



åååh. Vad jag hatar att min kamera är borta!!! Måste köpa ny, nununu!


frisör...

Har nyss vart på stan och gjort nån uppgift till frisören, och det visar sig att det är många som säljer hårfärger där det står att det är toning på fast det egentligen är färg hehe det var ju inge bra ;P
JIPPIEEE! Nu sa vårat lärare precis att vi ska få gå upp till salongen och tvätta hår och styla varandra, det är såå roligt!! Plus att dom har fått in disp nya shampo serie nu, så den ska jag testa på mitt hår nu =D


helgen?

Nu kurrar min mage, hihi. Mot matsalen och sen stan..
Guud vad taggad jag är för helgen, även fast jag inte vet vad jag ska göra men jag känner på mig att något roligt blir det ;>

grattis mamma..

Nu ska jag snart redovisa uppgiften som jag gjorde klart igår ;> kommer förhoppnings vis att gå kung...
Igår var jag som sagt på stan med johanna, tittade på present till mamma som jag ska gå och köpa på lunchen idag :) hoppas att hon blir nöjd.
Ikväll ska vi till mormor och morfar och äta middag och fira mamma, mys pys. Måste fixa en uppgift till svenskan imorgon också, uuuh man har blivit så jäkla bortskämd nu när man inte har läxor överhuvetaget då blir man lat när man får inlämningsuppgifter och måste plugga, hihi.
Grattis mamma 40 år!

home..

Det blev en halv skräckfilm som vi inte vågade se klart och även lite P H (Y) hehe, gick till ica och handlade lite gott och myste på... Nu har jag precis kommit hem, ska slå på andra avenyn med anton fjanton och fetta lite till. Sen blir det sängen, GODNATT

movie time

kom hem ifrån stan 20 i 6, käkade mat och nu har jag gjort klar uppgiften tills imorgon på 20 minuter ;> det är sjukt vad duktig jag är! Nu ska jag till fille och kolla på nån skräckis :S Puss


ändrade planer :)

Ändrade planer... Drar på stan med johanna efter skolan istället, hon slutar 16.30 :) skjuter upp på pluggandet bara en liten stund ;> Ikväll blir det "filmkväll" med brudarna, LATER..

råkade snoza lite för länge, fick

6c4069638e5f8ca067f191d700b1e115.png

Kolla varifrån!

råkade snoza lite för länge, fick dra på mig ett par mjukisar och springa iväg till bussen. Där sitter jag nu, och ser lite sliten ut.. Har iaf matte nu på morgonen, lunch och sedan frisörteknik. Efter det blir det hem och plugga järnet om man ska kunna hitta på något ikväll :) nu lär jag springa upp till skolan, ha en bra dag!


finito

Nu så är jag klar :) struntade att stoppa in antons kläder i hans garderob, det kan han gott göra själv ;> Stoppade iaf in mina kläder i min garderob och gud vilken skildnad det blev (A) nu ska jag springa ner i källaren och stoppa i en maskin tvätt innan pappa och anton kommer och hämtar mig...

Såhär såg jag ut idag :)

clean time

Fastnade framför tv;n när jag kom hem, hihi! Stoppade i mig lite choklad som anton hade köpt med sig till mig igår, jummie.
 Näe nu ska jag ta mig i kragen och städa lite, det ser rent ut sagt förjävligt ut här...  


fail...

ojojoj, fail. Den syns ju inte. ;D haha aja det får vara så.


min vecka..

Känner mig faktiskt glad idag, och har inte känt mig på såhär bra humör på länge.
Jag vet precis varför och får hoppas att det bara håller i sig :)

jaja, såhär ser min vecka ut iaf :) haha erkänn att jag är en grym konstnär på paint? eller? ?

tisdag..

Nu har jag datorkunskap, morgonen började med att jag hade vridit ner volymen på väckarklockan så jag vaknade en kvart innan jag skulle ta bussen. Det gick ju det också ;>
Har haft matte och lunch och nu som sagt sista lektionen datorkunskap...
Läraren är förbannad, haha han är inte riktigt gooh han heller.

Måste stänga ner nu, puss


up and down

Det är lite lustigt med min blogg.. Först kan de komma ett inlägg då jag är på bra humör och 2 sek efteråt så kan det komma ett inlägg då jag är jätte less haha men sånt är väl livet. Det går upp och ner liksom och eftersom att jag skriver om min vardag i bloggen så får det nog vara så ;)
Nu ska jag ta och krypa ner undertäcket, myspys!
Sovgott, puss.


inköpslista, haha

lär ju få jobba ihjäl mig....


trist..

sitter på skolan nu och väntar på att idrotten ska börja, livet känns allmänt trist. Usch kan det bli bättre väder ute så man iaf har något att vara lite glad över? huh!

Längtar tills pengarna rullar in så att jag kan jul handla, älskar det!!!



Bilder från skåne..


rest in peace<3


Begravning - Mamma & Camilla


Begravning - Mathias & Emil


Begravning - Jag & Emil


Begravning - Philip


Ystad


Ystad

Ystad

Ystad

nu har vi åkt förbi gävle. Har ung

0-17d10caf66aeb49f13228e8d76952506.png

Kolla varifrån!

nu har vi åkt förbi gävle. Har ungefär 2 timmar kvar hem till min baby:) ska slänga mig framför tv;n och bara mysa!


bad night

God morgon, eller nej föresten. Har haft en riktig skit natt.. Det var nån som skulle smsa mig igår natt och dra upp massa gammla grejjer så jag har inte kunnat sovit på nästan hela natten. Vad är det för mening liksom? Saker som har hänt för nästan 3 år sedan kan inte jag ändra på nu? Hade jag kunnat gjort de så hade jag gjort de förlängesen. Förlåt för att jag var en idiot för 3 år sedan.. Men vad hjälper det dig att jag säger förlåt nu?
Aja, jag är glad för att jag har förändrats och det har jag verkligen gjort de senaste 3 åren. Man lär sig av sina misstag.

Nu ska jag gå och packa och snart bär det av hemmåt...

nu ska jag sussa kudde..

Näe nu får det vara slut med att nörda dator, det finns ändå inget mer att göra på den. Godnatt!

vad tycker NI?

Ska jag klippa sån lugg som jag har på bilden här nedanför? Jag förväntar mig att de flesta av mina läsare ska våga slänga in en kommentar om vad ni tycker.. JA eller NEJ :)?
Bilden är ifrån mars 2008

hem imorgon bittie...

Nu är jag nyduschad och fräsch (: Sitter i världens skönaste fotölj här med datorn i knät.. Imorgon bittie kommer min lilla kusin hit och min moster hit så vi hinner träffa dom en liten sväng och sedan ska vi bege oss hem till sundsvall...

På måndag är det skola igen, men det är väl bara 5 veckor kvar till jul om jag inte räknat fel? Nu måste man snart börja julhandla och jag får nästan ingen lön den här månaden efter som att jag inte har jobbat så mycket men det ska nog gå endå:)



hey sexy girl ;D


dusch..

Nu ska jag ta och duscha och fräscha upp mig lite, ååh vad skönt med en dusch.. Tror jag ska ta och toppa mitt hår efter det, för det behövs verkligen! Går det något bra på tv;n ikväll föresten?


ystad..

hej mina kära läsare ;) Nu sitter jag i ystad och har nyss käkat, fick köra hit ifrån stugan och det är en bra bit så nu är jag nöjd, hehe! Imorgon blir det hemfärd och det ska bli rätt skönt men ärligt talat så hade jag kunnat vart borta några dagar till. Det är skönt att få komma ifrån allt och få rensa tankarna lite men jag och mathias saknar ju såklart johanna där hemma! ;>

Har fixat internet på min dator här så det är ju skönt. Kanske lägger över några bilder sedan, vem vet ? ;>


sitter i bilen med mathias. Vi tog

26896ae59c4c03d1ae7c41f965bfcc1d.png

Kolla varifrån!

sitter i bilen med mathias. Vi tog en sväng på stan för att kolla runt lite men det verkar helt dött här Hehe. Idag var det begravning, jättejobbigt men sånt är livet.. Imorgon bittie åker vi till ystad iaf så det blir nog trevligt..


I stugan

Sitter vid morfars dator i stugan :) Åt middag för en stund sedan och strax fixa VLC på min dator så att jag och mathias kan se på film sen.. Imorgon väntar begravning, kommer att bli riktigt jobbigt, de känner jag på mig. Kul att träffa mormor och morfar iaf och umgås lite med dom, det var ett bra tag sedan känns det som.

Näe nu ska jag ta och fixa VLC och gå och lägga mig och se på nån film, ha ni det bra hemma? Puss.


stannade och åt lunch på frasses..

074fdfacc608f9e7d3f52afe6983fb91.png

Kolla varifrån!

stannade och åt lunch på frasses.. Nu är det 'bara' 3 timmar kvar, suck.


nu fortsätter vi mot skåne. Kul at

-3d251882faf5b8ad66c9336dd91bdd3.png

Kolla varifrån!

nu fortsätter vi mot skåne. Kul att sitta 6 timmar i en trång bil. Hehe men man ska inte klaga! Är redan hungrig, hoppas det blir donken till middag!


snart åker jag..

Nu så, har jag gjort allt :) förutom att packa ner datorn då.. Ska ta och stoppa i mig något att äta och sen kommer väl mamma och hämtar upp mig om nån timme. Hoppas bara att jag får till det med internet nere i stugan i skåne. Annars får jag väl mobil blogga så länge pengarna på telefon räcker haha.
Ha det så bra, för det tänker jag ha! Puss

(slänger in bild på min enkla "outfit" och även en på lillebrors hår färgade och gjorde i ordning för ett tag sedan. Fick bara en dålig bild på linus som jag klippte i måndags så det kändes inte som någon idée att lägga upp den eftersom att det inte syns något) tihi.

Enkelt men mysigt! kan vara bra att ha bekväma kläder om man ska sitta i en bil länge..
Och btw, jag älskar verkligen benvärmare dom är så grymt mysiga. Men personligen så tycker jag att det är riktigt fult ;)


va tycks?

lat..

Har inte gjort nånting av det jag ska göra än, usch vad lat jag är ...
Nu väntar jag på att anton ska komma hem, så måste jag väl ta att sätta igång snart..


så ser vår resa ut..

Godmorgon! Vaknade faktiskt för en timme sedan men man får sova ut när man är sjuk eller hur? Jag och anton åkte hem till anton klockan 6 imorse då pappa börja jobba så nu sitter jag är och han är på skolan :) Han kommer hem vid 13.30, måste ju säga hejdå till mig eftersom att jag åker idag..

Inför det så ska jag duscha, packa, ladda batterierna på datorn och mini dvd;n och lite sånt tjoffs.

Mamma hämtar upp mig klockan 6 här hos anton då vi åker vidare ner till västerås där vi kommer att sova inatt.
Imorgon
fortsätter vi ner mot skåne, åhus och på fredag är det begravning :(
lördag åker vi till min biologiska morfar som bor i ystad där vi ska äta middag och sova över tills på söndag då vi åker hem till sundsvall igen.

trött,trött, trötttt

Sådär, nu var man iaf lite fräschare. men TRÖTTARE :( hua, kommer somna snart. strax kommer iaf pappa och anton och hämtar mig så rullar vi ner mot gnarp. Hoppas jag är frisk nog för skola imorgon!! Leslie tyckte att det var tomt utan mig, hehe hjärtat då<3
Ne usch, orkar inte nånting nu inte ens skriva, så vi hörs nog imorgon . Puss sötnosar<3


nu..

då var man nyduschad och klar, nu ska jag ta och måla naglarna...

duschen..

Sådär, nu har jag bara två saker kvar att göra när det gäller skolan. Men jag kom på att eftersom att jag är borta torsdag fredag den här veckan och att det där inte var inlämnings uppgifter utan redovisnings uppgifter så har jag en vecka till på mig att göra klart dom ;) Vilket betyder att jag skuter upp det lite, tihi! Ni kan se längre ner att jag har bockat för dom saker som jag har gjort..

Nu ska jag ta en dusch, man måste fräscha upp sig lite även fast man är sjuk för annars tycker jag bara att man känner sig ännu sjukare.. Hoppas att jag mår bättre imorgon, så jag kan ta mg iväg till skolan iaf...

plugg paus

So far so good... Har iaf gjort 2/5 saker nu. Tror jag ska ta lite plugg paus ett tag nu hehe. Måste hinna klart med allt idag och jag har 3 timmar på mig tills anton och pappa hämtar mig...

plugg :/

Det vart twilight vi såg igår, och den var faktiskt riktigt bra! Nu vill man ju nästan se 2;an också. Har nyss ätit frukost och ska ta och plugga lite nu. Blev hemma ifrån skolan, känner mig inte alls bra idag :( Hosta, ont i hela kroppen, ont i huvudet...




promenad

Nu ska vi ta en promenix med hundarna ner till hemköp, anton ska bjuda mig på gottis saker tihi!

klippte linus

Var och klippte linus efterskolan och åt lite mat där :) Nu sitter jag hos anton och ska nog strax se en film. Tror faktiskt det blir twilight för jag har inte sett den än, nån som vet om den är bra? 
Han blev iaf jätte nöjd med håret verkade det som, så det var ju tur det och det är ju bra att ha någon att öva på hehe. Skola i två dagar till och på onsdag kväll bär det av mot skåne, ska bli roligt att spendera lite tid med mamma och små bröderna, mormor och morfar och framför allt min storebror mathias<3

Har funderat på att börja träna, skulle egentligen köpa gymkort men linus och martin och kanske mamma var kanske med på att köpa årskort på squashen istället och det tror jag faktiskt skulle bli mycket roligare.  Man får ju sånt jäkla tight as av att spela det också haha och det är ju inte helt fel...
Ska ju börja köra nån diet med anton också efter jul, så att jag får lite ordning på min hälsa nångång!
Nu ska jag ta och läsa lite bloggar, later.


dålig dag..

Sitter på skolan nu, mår inte alls bra och vill helst bara gå hem!! Men det ska jag inte göra. Ska klara mig igenom iallafall den här dagen på skolan. Lunch om en timme och sedan idrott. Linus hämtar mig när jag slutar då jag ska åka och klippa han så det är väl bara hoppas och be till gudarna att det kommer bli bra hehe.
Nu ska jag gå och ställa mig i ett hörn och grina, puss

nu är vi snart framme i gnarp :) d

0-53f84bc87c479823ff279e59066db71d.png

Kolla varifrån!

nu är vi snart framme i gnarp :) drog till med mina mysiga benvärmare till mina 'fake' converse. Hottie


väntar på att mathias och johanna..

Nu har jag ätit frukost, gjort slingor på dennis och gjort mig i ordning :) Han blev riktigt snygg i håret iaf..
Uscha, nu sitter jag här och snorar och väntar på mathias och johanna, tror att jag kommer att få halsfluss eller nått för jag har jätte ont i halsen och är alldeless röd. Jag tänker nog gå på skolan imorgon endå, annars så kommer jag att missa jätte mkt eftersom att jag ska vara borta torsdag fredag också..

Har klätt på mig lejält nu iaf, men jätte tjock tröjja och en mysig halsduk, ska nog gå och leta fram ett par tjocksockar också, hela jag är myspys idag. Osså mina lila brillor till det, men dom har jag på mig mest för att reta mathias för att han hatar dom och tycker att dom är så grymt fula, tihi!


farsdag

Godmorgon, sovit gott? Det har jag, men jag hade inte haft något emot att sovit lite längre. Ja idag är det farsdag och mathias och johanna kommer och hämtar mig 13 då vi ska åka ner mot gnarp. Åker nog hem igen ikväll till anton, måste plugga lite och ska kanske åka till hans farmor och farfar..
Nu ska jag ta och äta en mumsig frukost och sedan så ska jag göra slingor på min lillebror tror jag :)

Är förkyld och har fortfarande jätte ont i halsen :(

bättre humör nu...

titta, det fungerade ju utmärkt :) Nu vart jag på lite bättre humör.. Fick inte mycket gjort förutom att sura på anton lite grann och duscha. Nu ska jag ta och ringa Anton och prata med han, vill att han ska komma och sova med mig men han har ingen skjuss :( Känns som att jag saknar han redan fast jag träffade han för ungefär 4 timmar sedan. Jaja kärlek är rart hehe. Om jag somnar så "hörs" vi väl imorgon :) puss!

försöker att få mobilbloggandet at

25739d717fcc06e1c41ae3a25fb1c0f7.png

Kolla varifrån!

försöker att få mobilbloggandet att fungera.


tråkigt!!

åååh, sitter i bergsåker nu. Känner mig jätte hängig och har inte ett skit att göra! Less man blir.. Anton orkade inte följa med hit, som vanligt. Han vill aldrig göra något nu förtiden känns det som :( Och det är ingen annan som vill hitta på nått heller så här sitter jag, en lördag kväll och har myror i arslet och vill bara börja grina.
Om jag inte kommer på något att göra snart så vet jag inte vad jag ska ta mig till, jaja vi får se hur det blir...


nöff?

usch, jag tror jag har fått knorr. Känner mig jätte hängig så det blev inget jobb idag:( Sitter hos antons mamma nu, ska snart äta middag och senare så ska jag hem till bergsåker och lägga mig i sängen och hoppas på att jag är frisk imorgon när jag vaknar. Då ska jag till pappa och fira farsdag så det blir ju inte speciellt kul om man blir liggandes..

gårdagens outfit

suddiga, mobil knäppta bilder! Great...


Lack leggings
vitt linne - hm
svart söt topp - le fix
Kofta - gina tricot
jacka i siden tyg - carlings
till de så hade jag mina höga stövlar ifrån sko punkten.

sjuk? :(

Vaknade nyss av att jag hade jätte ont i halsen, känner mig alldeles tjock i huvudet, snorig och vill bara börja grina. Ska egentligen jobba idag 16.00 men jag vet inte om jag kommer att fixa det. Just nu känns det inte som att jag kommer att palla det.

Nu ska jag försöka plugga lite, wish me luck! Slänger upp några få bilder sen igår först..

Emelie och edin fastnade på dessa bilder, hehe :)


Mys kväll hos emelie och owe..

Nu är vi hemma ifrån emelie och owe (:, har haft en riktigt mysig kväll med massa sällskaps spel. Även jonas, edin och sara var där. Så tack för en trevlig kväll <3 kommer att lägga upp få bilder imorgon när jag har tid..

BAJS,BAJS,BAJS! att rabih åkte ut ur idol... Nu ska jag sluta kolla på skiten, för han var den enda som var bra där. Åhh så less jag blir :(

Ne nu måste jag sova, klockan är halv 3 och jag är jätte trött. De flesta sover nog just nu men godnatt iaf.


vem åker ut ur idol ikväll?

Nu var sista dagen på APU;n avklarad! har sprungit massa ärenden på stan, både åt mig själv och åt min handledare. Var även och åt lunch på subway med alexandra:) Har för övrigt varit grymt trött idag, vet inte varför faktiskt.

Ikväll blir det tacos här hos anton och sen blir det till att åka iväg till owe och emelie, det ser jag fram emot :)
Måste ducha, fixa naglarna, byta om och fräscha upp mig lite innan..

Vill även se idol ikväll, jag är en riktig idol nörd, så jag får hoppas på att jag får min vilja igenom , hihih. Vem tror ni åker ut ikväll? Själv tror jag nog antingen eddie eller kalle, men det återstår att se (:

Var och åt lunch med alexandra på charm igår, så här får ni två bilder.


Haha, fattar inte varför jag alltid blir så dålig på bild? Ser ju mycket bättre ut i verkligheten enligt mig själv, haha!
Alexandra söt som vanligt <3


skåne på onsdag?

Har just suttit och kollat igenom massa skol grejjer, ser att det var någon powerpoint grejj som skulle vara inlämnad senast den här veckan men det vet jag ingenting om ;O? huh jaja det löser sig nog. Nu ska jag gå ner och fika med anton och mikael och sen blir det sängen. Sista dagen på APU;n imorgon, lite tråkigt faktiskt.

På onsdag blir det skåne som det ser ut just nu, ser faktiskt fram emot de trotts att vi ska dit av en tråkig orsak.
Jaja, det verkade inte bli nån fika för min del för dom andra var redan klar så jag går väl och lägger mig brevid anton nu istället. Godnatt.

snö :(

Sådär, då var man mätt idag också. Nu ska vi ta en promenad med hundarna i snöoväderet, burrr vad kallt!


man lär sig nya saker varje dag, eller hur?

hemma från praktiken (:, idag har jag gjort en frisyr bok med massa olika frisyrer, rätt kul faktiskt och sitta och kolla in massa snygga killar i tidningar och välja ut vilka man vill ha med ;) hehe.
Fick även fixa ögonbrynen på en tjej och tvätta lite hår.
Igår däremot så fick jag färga två kunders hår, och färga ögonbrynen på en annan det var riktigt roligt och fick lära mig massor. Fick även lära mig lite hur olika färger tar ut varandra och vad man ska göra om håret slår över till grönt som är väldigt lätt hänt när man färgar ett blekt hår till lite mörkare :)
Nu skriker anton ihjäl sig och jag måste gå ner och hjälpa han med maten, grin unge ;) hehe.

my style


Kavaj - Hm
linne - gina tricot
chinos/leggings - hm

ha en bra dag (:

torsdag...

godmorgon, sovit gott? Glömde min västa på salongen igår, med datorn och allt i klantig som man är. Jobbade iaf där tills halv 6 ungefär sen var jag på ica och köpte jäst och sen hem till anton och baka. Har inte testat om dom blev bra än men ena plåten blev lite bränd, även min hand blev bränd :(
Nu ska jag snart till praktiken, eller ja börjar halv 11 idag. Ska göra mig iordning nu så lägger jag upp en outfit bild när jag är klar (om jag hinner) puss.

bara skit på tv:n...

Nä, det är ju bara skit på tv;n. Så nu ska jag ta en snabb dusch och sedan ska jag hoppa ner i min varma säng.
Var föresten och lämnade in mitt halsband på guld fynd eller vad det heter. Skulle lämna in min ring också för att en pärla har lossnat på den, äh det syns knappt säger han. Nee inte om man inte kollar på den så noga men endå, har man en hyffsat dyr ring så vill man ju inte att den ska tappa pärlor utan då vill man ju att den ska vara hel. Jaja, ingen garanti på grejjerna heller även fast dom är köpt där innom ett år, taskigt! Halsbandet ska jag hämta på fredag iaf, och det skulle kosta 125 kr. Ringen ska jag lämna in längre fram för då måste han beställa pärlor och det skulle gå på nästan 200 kr och det har jag inte råd med för tillfället.
Nu sitter jag och pratar i nattmössan eller hur man brukar säga, godnatt (:

höst = depprimerande!

den här dagen har varit bra :) men visst är det grymt tråkigt att det ska vara mörkt dygnet runt usch! Hatar höst och vinter, blir så depprimerad. Men är faktiskt på mycke bättre humör nu för tiden än vad jag brukar vara när det är höst, brukar vara jätte depprimerad så jag får hoppas att det fortsätter så här :)
Är hos pappa nu, måste ta bussen imorgon bittie :( Usch hatar det! men när vi är på väg hem så säger pappa att han ska på sjukhuset vid 9 och alltså inte in till stan som vanligt, aja får väl stå ut (:!
Imorgon ska jag hem till anton igen, och jag har bestämmt att vi ska baka men han har inte riktigt gått med på det än, hehe men det kommer! Det finns ju inget godare än deg, och då menar jag ALL deg!
Fick även lite uppgifter till skolan gjorda idag på praon, inte helt klara men har iaf gjort det mesta så det är skönt.
Och imorgon ska mamma komma´och klippa sig och färga håret så då får jag troligt vis hjälpa till lite extra, roligt roligt. Nä nu ska jag slänga mig vid tv;n e stund, ha en bra kväll :)
 Peace ;)

godmorgon

pumpar lite musik och håller på att göra mig i ordning, ska snart gå ner till bussen och sedan till prao:n. Hade ingenaning om vad jag skulle ta på mig, så det vart lack tights, ett vitt linne och en kofta. Funkar alltid (:
Ha en bra dag allihopa, puss!

tidig kväll

Nu ska jag ta och lägga mig, blev en tidig kväll eftersom att både jag och anton är jättetrötta. Har bara legat och sappat lite på tv;n hela kvällen.. Imorgon blir det gnarp efter APU;n, förhoppningsvis så får jag köra hem då (: hehe. och nu när jag tänker på ordet köra, måste fan ta tag i min epa nu så att den blir klar någon gång. Men det är trotts allt inte sååå mkt kvar (: Sovgott

APU idag

HOO, vilken bra dag :) Har gått grymt bra på APU;n och jag har lärt mig massor! Tur att hon jag är hos inte är så hård på tider och regler, det gör det så mycket roligare, och man vill inte gå därifrån istället. Allt blir så mycket mer avslappnat utan massa strikta regler på allt man ska göra. Sån är iaf jag, jag hatar att göra saker som jag blir tvingad till... Men som sagt så har jag lärt mig massor idag och har kollat på när hon klippt alla kunder och jag blir bara mer och mer säker på att jag har valt rätt utbildning.
Jag har en dröm i mitt liv, en "planerning" på vad jag ska göra då jag gått ur gymnasiet, en dröm som jag kommer att göra allt för att få uppnå (tänker dock inte skriva det här, då kanske inte drömmen går i uppfyllelse) hehe skojja bara om det sista men jaja.

Gjorde en liten tabbe idag bara, jag och anton hade inte ställt om säng klockan tydligen så jag var på salongen en timme för tidigt och han på skolan , hehe jaja bättre de än en timme försent (:

jag = tjockis? hehe ops

Nu är jag hos pappa, kom hit för en timme sedan ungefär :) Nu är det slut på lovet och nu i veckan så har vi APU och det ser jag fram emot.. Skönt att börja 10 imorgon, hoppas det är så hela veckan för det värsta jag vet är att kliva upp tidigt HUA!
Rätt kul nu på jobbet för jag håller på att lära mig att blada olika drinkar och sånt, kommer bli grymmaste bartendern hehe fast än så länge har jag bara lärt mig massa whiskey blandningar eller vad man ska kalla det. haha men endå roligt :)
Rätt lustigt endå, det är jätte många som kommer in på resturangen och vill äta, jätte sur och gnälling så man tänker neej, dom kommer klaga på allt. Också börjar dom och klaga lite smått på nånting eller så osså när dom får maten och börjat äta så blir dom helt plötsligt jätte trevliga, och speciellt när dom har ätit upp (absolut inte alla, men många) hehe rätt lustigt endå vad lite mat kan göra en människa glad haha.
Fick höra av en kille som också jobbade igår att han tyckte att jag hade blivit tjock, han kan ju inte svenska speciellt bra så han försökte att förklara men lite rörelser haha aa ni fattar nog TACK FÖR DEN! visst har jag gått upp i vikt men har jag verkligen lagt på mig så mycket att det syns? hehe jaja får väl ta och göra någonting åt det isånnafall. Nu ska jag slänga mig på soffan, har kommit på att one tree hill går samtiditgt som hockeyn idag, hmm undra om min familj till hockey nördar gå med på att se det istället för hockeyn SKULLE NOG INTE TRO DE! Men men måste lösa detta på något vis, för jag kan ju inte missa ett avsnitt NONONONO!


RSS 2.0