Stockholm

Är på väg till stockholm, vart en körning i natt som ska vara framme klockan 9 :) börjar jobba sen klockan 13 så kommer bli jävligt tight haha men de löser sig :)

Jobbade igår också, halv 4 till halv 9 annars låg jag bara i soffan och segade på. Behövs de också ibland :)


Morgon mys


kök till lägenheten!

Imorgon äntligen ska vi beställa köket, eller erik ska.. jag börjar jobba när han slutar så tyvär kan jag ju inte vara med men de får gå endå, det måste bara bli gjort nu!
 
har suttit och gjort köket på ikeas hemsida iaf så allt är bestämt hur vi ska ha de, han ska bara beställa och börja köra hem :D
 
Nu blir de ett avsnitt heroes sen ska jag sova :)
 
så här kommer köket ungefär att se ut :)

Nyss slutat

Har precis slutat jobbat, var på birsta i morse chef skulle köpa kök men då hann vi inte för de fanns ingen säljare som kunde hjälpa oss och sen började jag jobba. Tog en frukost på charm istället och får hoppas vi hinner beställa köket imorgon istället, stressss för bänkskivan tar 6 veckor att få så från att vi beställer den är de cirka 6 veckor till vi kan flytta in och jag vill ju flytta in typ igår :(


lördagkväll

verkar bli någon konstig länk varenda gång jag lägger upp bilder via blogg appen... hm haha.
var bort till helin linda och linda förut dom skulle på krogen osv men hade inget bättre för mig så kollade bort en sväng dit. Såg ett avsnitt av gossip med hjärtat då jag kom hem och nu la jag mig i sängen.
 
Inatt ska man ställa om klockan och jag funderar på hur det blir om jag stället alarmet tills imorgon vilken tid de ringer då? för telefon stället om sig själv tror jag... haha vilka problem
 
godnatt från mig iaf, imorgon blir det jobb :)

Sen middag

Väntar på maten ska bli klar eller snarare Pommes'en höhö. Sa nyss till Erik "tänk om nån skulle filma oss, då skulle dom tro att vi var efterblivna... Haha springer runt och brottas, jävlas med varann och är allmänt dryg och flummiga haha


Golvläggning

Är i lägenheten och lägger golv sista rummet nu, sovrummet, blir nice som fan :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1258480/images/2012/pic_508c0539ddf2b3021f00276c.jpg" class="image">


nattinlägg

vart och fixat i lägenheten lite efter jag slutade, tog en bärs och kollade på ett avsnitt heroes när jag kom hem och nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon då vi ska fortsätta grejja! vill typ grina för att de tar sån tid :(

Vinter

Vaknade imorse av att tandläkaren ringde och sa att ja kommer få tabdställnig osv och få allting betalt :) hur skönt ?! Slapp jag betala dom 12000 haha! Är på jobbet nu iaf och världens snöväder ute, mysigt de ju :) dock har jag världens suraste pojkvän för att han måste byta vinterdäck osv haha huga så synd om han..


Tröttchey

Påväg hemåt, stannade och köpte mackor på vägen sjukt mysigt att åka bil på natten tycker jag :). Och det är sjukt mycket snö här i Östersund typ vinter om man jämnför med hemma haha :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1258480/images/2012/pic_5089b657e087c33767dc8627.jpg" class="image">


Oct. 25, 2012

Har vart och lagt golv i lägenheten, sjukt fint blir de :)! Nu är vi påväg mot östersund, erik har jour den här veckan och fick en körning så jag följde med. Haha först glömde vi paketet och sen var vi på väg mot övik för gpsen jävlades haha men nu är vi iaf på väg :)

Åker ju dessutom ny merca så sitter ju bekvämt ;)


no life, just work

haha just nu måste bloggen vara otroligt tråkig att läsa då det känns som att allt i mitt liv bara är jobb jobb jobb just nu.. för mig är det endå skönt att kunna gå tillbaka och läsa vad jag gjort på dagarna osv.
 
Nu är det två dagar sedan jag skrev sist, i förrgår jobbade jag ju som sagt 13-18 och efter det fick jag en körning så var inte hemma fören halv 12 på natten.
igår var de lite samma sak, fick en körning på morgonen till övik sen åkte jag direkt till jobbet och jobbade 14.30-19.30. Efter det åkte jag direkt till mamma och klippte 3 stycken.
 
Var hemma runt 11 på kvällen och då vart det till att skalla kudden direkt.
 
Idag har jag vart ledig, hur skönt!? har inte heller viljat plannera något för jag kände att jag kan behöva att inte känna några "tvång" när jag är ledig. vill jag sova hela dagen, då gör jag de! haha. Meeen hade ju tandläkar tid imorse (klockan kvart i 1) haha som jag höll på att försova mig ifrån. kanske ska få tandställning men får väl se hur de blir.
 
Nu har jag hunnit med att ätit lunch och håller på att tvätta, snart ska sanna (eriks mamma) laga lite mat åt oss och lite senare ska vi bort och forsätta lägga golv i lägenheten :) äntligen så börjar det blir klart :)
 
 

Oct. 23, 2012

måste rusa iväg mot jobbet, 13-18 pass idag :) puss och kram!

gårdagen

klev upp tidigt för att åka med erik och jobba, fick även en körning till härnösand. Lunchade på ikea och kollade på lite kök som ännu inte blivit beställt men  det ska vi göra viken dag som helst nu måste bara få tag på några mått.
 
Köpte med mig goda bakelser och åkte till amanda och surrade lite över en fika. Sen vart det jobb, sånt där kvälls pass som jag hatar men igår gick det faktiskt otroligt snabbt :) Åkte hem, såg sista delen av den där serien av jonas gardell "torka aldrig tårar utan handskar" sen hann jag inte med så mycket mer.. Var sjukt trött osv.
 
haha har också lyckats bränna mig i ansiktet med platttången så har världens sår :(
 
HAHA sexy and i know it, typ :D

'

är en sjuk serie nörd och nu tipsade amanda mig om heroes är på andra avsnittet och den verkar helt okej, rätt spännande :) ska skriva mer om den då jag kommit lite längre. Nu blir de ett avsnitt sen ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt. natti natti

Kärlek är de finaste vi har


kära bloggen

man kan ju undra hur mycket jag fick i mig i fredags med tanke på att jag fortfarande inte känner mig helt kry...
Idag var vi på birsta en sväng och köpte golv till lägenheten och grejjade på, längtar så sjukt tills de är klart!! Ska verkligen bli skönt att få ordning och reda på alla grejjer osv, snart så snart så :)
 
Såg på en serie "Torka aldrig tårar utan handskar" på svt eller har sett2/3 nu då sista avsnittet visas imorgon. Den handlar om homosexuella och sjukdommen HIV/aids. Skriven av jonas gardell och baserad på en verklig händelse. Riktigt rörande serie, kan inte hålla mig tills imorgon då avsnitt 3, det sista kommer att visas.
 
 
 
 

sov dags

så dåligt som jag mått idag har jag nog aldrig mått förut, fyyy för sprit alltså så giftigt för kroppen de måste vara!
drog iaf och jobbade men bara nån timme, mötte upp helin efter och hängde en stund med henne linda och linda sen åkte jag och köpte godis och hämtade eriks mamma på stan som va lite rund under fötterna ;) så nu har vi suttit och surrat en massa osv. la mig i sängen och ska väl ta och dra hit mitt livs kärlek för lite pussar innan ja somnar ;)
 
 
godnatt <3
 
 

Helt förstörd

efter gårdagen utgång! Fattar inte varför man ska måsta må såhär? Kan knappt röra mig vill bara grina och spy samtidigt typ haha. De är inte ens de värsta, de värsta är att jag börjar jobba om 40 min.... Döda mig :(


Utgång

Sitter på stekhuset nu och väntar på maten :) tog en cosmopolitan, firar fru en dag för tidigt :) älskar dig bästa vän


Oct. 19, 2012

Godmorgon :) ligger i sängen och tittar på ett avsnitt av californication. ska gå och göra mig ordning för jobb strax och packa alla saker till ikväll. Ska till Amanda då jag slutar, fixa mig där och dricka lite vin sen blir de middag på stan med fru för att fira hennes b-day :)

Ha en fin fredag <3

Det nakna sanningen haha


sleep tight

Har nyss ätit kvällsfika. Som man gjorde när man var liten hehe, men det blir mycket sånt nu på hösten. Det hör liksom till på något sätt med thé, mackor och tända ljus. Ta en fika på kvällen och sånna saker. Det är mysigt med höst!
 
Nu är de sängen som gäller och imorgon väntas jobb 12-18. Det ska bli skönt med helg, även fast jag som vanligt jobbar ;)
 
sweet dreams

SAVAGES

var som sagt iväg och såg savages på bio igår kväll och jag måste säga att den faktiskt var riktigt bra. Jag gillar filmer som är lite annorlunda, när man inte vet hur det slutar eller vad som ska hända.
 
inte typisk komedi då kille tjej blir kär - blir osams/de blir problem - lyckligt slut.
eller typisk action, börjar med en story - fight / krig - alla dör utom huvudpersonen.
 
haha okej kanske var lite väl hård men ni förstår, en väldigt annorlunda film som hade oväntade vändningar och jag gillade slutet :) 
 
 
 
 

Lunch

Vart lunch på eon i Timrå, dom har väl kanske den fetaste salladsbuffén någonsin, så sjukt god


Godmorgon

I'm up early ;) följde med babi ut och åkte lite tycker de är så mysigt på morgon och ligga här med filt och kudde haha. Erik säger alltid "du är en riktig mysare du" kanske ligger nått i de, allt ska va med mysig och älskar att mysa haha :)


Oct. 17, 2012

Jobbat hela dagen, var helt färdig på slutet.. Nu är jag hemma iaf har duschat och ska strax åka iväg till stan. Blir bio med min sköna böna Helin ikväll :)


Bild från idag då min chef kom och bjöd på gofika


Oct. 16, 2012

Får bli ett litet snabbt inlägg, var ju egentligen ledig igår och idag men åkte iaf på att jobba båda dagarna:) hann dock med en lunch och lite shopping med Amanda innan jag åkte för att jobba idag, super mysigt :)!

Kom hem, slängde mig i duschen, käkade och nu ska vi lägga oss i sängen mitt fina hjärta och jag o se ett avsnitt av gossip girl. Godnatt <3


Vilse

Befinner mig nånstans mellan matfors och stöde.. Läskigt ställe och tror typ att jag är vilse, det spöregnar också :( är ute och jobbar, kör väskor och hatar gpsen som alltid ska vilse leda mig :p ska till fränsta sen huddik sen är jag klar :) rätt mys endå, älskar ju att åka bil, sitta och filosofera lite på livet :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1258480/images/2012/pic_507bfc2ae087c348d818ffe3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1258480/images/2012/pic_507bfc2ae087c348d818ffe3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1258480/images/2012/pic_507bfc2ae087c348d818ffe3.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1258480/images/2012/pic_507bfc2ae087c348d818ffe3.jpg" class="image">


trust no player, fear no bitch

Jobbade idag från 15-19, tycker de är rätt segt att jobba eftermiddag/kväll speciellt om man är själv. det är mörkt och läskigt och tiden går sakta :( haha.
 
lagade iaf middag med erik när jag kom hem, eller mest han sen har jag haft lite skönhetsfix med mig själv :D
 
Imorgon är jag ledig, weey!
 
bra fotograf som fixar så suddiga bilder haha, nej jag är inte vin alkis haha hade bara hemma och tyckte de passade bra till pastan :D nu sitter jag och myser i mina knästrumpor och ska se det senaste avsnittet gossip. ÖVERLYCKLIG

lördags häng

slitit som ett djur och städat i lägenheten hela dagen medans erik och hans pappa la golv, åkte hem vid 7 duschade och sen vidare mot nacksta. hängde där med helin ett tag innan vi åkte hem, drack nått glas vin, åt lite gott och snackade på massa. fett mysigt :)

Friday

Allt sket sig kan man säga. Så blir de ibland.. Sitter iaf och dricker lite vin och surrar lite hos Sanna och Göran :)


Wörk

Dricker en redbull och njuter 5 minuter medans de är lungt, om typ 3 timmar ska jag hem och laga middag osv with mah baby boo. Dags för fredags mys...


godnatt

nu ska jag slå på ett avsnitt av californication sen ska jag sova, imorgon blir de jobb 12-18 :)
 
 
bild från i somras
 
 ♥

roligt läsande

vad gör just nu: sitter vid datorn och läser lite bloggar :)
vad är du rädd för: att se tillbaka och ångra något jag gjort eller inte gjort. typ val, vänner, kärleken, vilka jag spenderat tid med och inte osv.
vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag nästan alltid är på saker, idéer och sånt. har oftast en positiv inställning till saker, kanske lite för positiv ibland. och jag hatar att säga nej till saker och när folk glädjedödar.
det roligaste jobbet du haft: det är nog sibylla, eller köra åt jetpak :)
när tog du ditt körkort: 17 maj 2011
när grät du senast: gråter väldigt sällan, men får oftast tårar då jag kollar på film och de fick ja även igår kväll då jag såg film med lillasyster :)

 

 
när skrattade du senast:  För typ 5 minuter sen när jag och erik flummade runt i köket :P
vem åkte du bil med sist: tror det var erik, eller elin kanske
vad köpte du när du drog ditt kort senast?: subway förut idag
vem åt du mat med sist: erik :)
vem sov du hos sist: hos erik :)
 


vem sov hos dig sist: det var nog erik de också :)
vad var du rädd för när du var liten: mördare, tjuvar och sånna gubbar
vad ville du, som liten, bli när du blev stor: frisör
hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: det är många gånger de med magsmärtor, brytna handleder osv.
värsta smärtan du råkat ut för: oj svårt, öronhinneflamation (eller vad de heter) är nog värsta smärtan, och när jag opererade bort halsmandlarna och fick infektion var de inte heller så skönt :P
något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: oj kan inte komma på något specifikt just nu, det är mycket som gör mig glad. att se att människor i min omgivning är glad gör mig glad också. och presenter så klart :D blir alltid sjukt glad av presenter!
något som gjort dig riktigt förbannad: typ vänner som sviker osv kan göra mig riktigt förbannad, och på fyllan om jag bråkar med nån kan jag go loco! annars blir jag sällan förbannad
dold talang: erik sa "duktig på krydda mat" så kör väl på de haha
vad finns oftast i din handväska: plånbok, nyklar, mobil och smink ibland
har du piercing eller tatuering: yes, två av varje

 


vilket är ditt favoritplagg: måste man välja bara ett? hmm.. dr denim jeansen skulle va jävligt svår att klara sig utan om man säger de på de sättet
sämsta egenskap: att jag förhastar mig lite väl för ofta, kan bli arg för saker som kanske inte är så dum endå.
ord du använder för mycket: asså, liksom, typ, fett (fjortis orden som satt sina grova spår)
vem litar du mest på i hela världen: tror faktiskt inte nån egentligen till 100% så svårt de där..
hur många barn vill du ha när du blir stor: 1, max 2
favoritgodis: sura, hårda, chocklad och sånna där runda hårda som är laktrits och sur innuti :D

 


hur är killen som får dig att falla pladask: charmig, och ögon.. död för ögon och händer
vem ser du upp till: min bror, linus :) han har gått sin egen väg, står på helt egna ben och gjorde de han ville göra. starkt


syster<3

höll på skriva ett inlägg här igår men då ringde erik så glömde helt bort de haha!

Rensade iaf lite kläder och la ut på facebook för att sälja, inte för pengarnas skull för de tror jag inte kommer bli så mycket men för att bli av med allt skit jag inte använder som tar plats..

Sen hade jag och lillasyster mys kväll, surrade skit, åt godis och såg en film. sov här så ska väl fortsätta lite med rensningen snart sen åker jag väl till stan :)

rubrik...

Ledig idag, välbehövligt känner jag. jobbar bara 3 dagar den här veckan och det behövs nog haha tycker jag inte gjort annat än att jobbat jobbat jobbat. 
 
ligger framför datorn och kollar runt på grejjer till lägenheten, varvar det med att springa i tvättstugan och tvätta haha. Så sjukt vad pengar de kommer gå alltså, satt och räknade ihop nu ca pris på möbler och inredning och det landar på 50.000!!?? tur man jobbar som en gris eller? haha! och då har vi liksom renoverat om hela lägenheten också, hua.. 
 
Funderar på att åka hem till kära gnarp idag och rensa igenom lite kläder osv och lägga ut, skulle dock behövas nå sällskap som kan hjälpa mig lite :) får se hur jag gör. 
 
Imorgon tror jag iaf att målarna är klar, då ska det läggas golv och in med nytt kök :) ser verkligen fram emot att de blir klart :) 
 
 
 
 
fet kyss från mig

Buhu

Jobbat hela dagen och nu är jag helt död.. Sova litt så man orkar jobba imorgon också, kuuuuul


Fuck my life

hatar att inte kunna somna.... värsta som finns och ligga och vrida vända titta upp i taket 200 år.. Ska upp om 7 timmar och jobba 11 timmar så skulle behöva somna typ nyss


haaaard work

shuuu där.  jobb jobb jobb.. är vad jag gjort idag ungefär, som alla andra dagar typ haha!
började med att erik ringde kvart över 10 och frågade om jag kunde ta en körning till söderhamn, åkte dit, tillbaka och sedan direkt till sibylla för några timmars jobb sen till lägenheten för att pilla på lite..
 
nu ligger jag här i sängen helt utslagen och imorgon blire samma visa haha. börjar jobba på sibylla halv 11 sen då jag slutar åker jag direkt till källarkrogen och lär väl sluta runt 9-10 på kvällen. 
 
känns fett endå med pengar :D skojjas bara föresten, målarna kom inte idag dom kommer typ imorgon tror jag :D
 
 
Golli bild på mig och kajsa
 

Work!

Jobbar... Slutar halv 7 ikväll då blire raka vägen till nya lyan hoho så exalterad för imorgon kommer målar nissarna, kommer blir så fetttt :D


renovering

vet inte vad som hände, de inlägget som kom upp nu skulle vart uppe igår och sen ör de ett till inlägg som fattas. mobilblogg är inte riktigt att lita på haha.

var iaf ledig igår, var på stan och lunchade med caroline sen mötte jag elin som skulle hjälpa mig grejja i lägenhetet :)

vart kvar där till elva igår kväll sen åkte jag hem och total däckade, har träningsverk i varenda liten muskel nu.

 

 
 
Såhär se det ut nu, vi har alltså rivit ut hela köket haha..

Lunch

Ledig idag så är och lunchar på stan med Caroline :)


new place

Jobbade idag 14-19 och erik var ju iväg imorse och fick nyckeln till lägenheten så jag åkte dit efter att jag slutade. Hade inte ens sett den för när det var visning så jobbade jag men jag litade på eriks smak höhö.. 
 
Inser nu att det finns en hel del som måste fixas och det kommer ta mycket tid och kosta massor med pengar haha men det kommer bli riktigt fett när de e klart :)
 
nu blire sova, mysa, pussas osv.
godnattsi
 
 

sen sist..

Funderar på att börja blogga igen, la det som vanligt åt sidan då det började hända saker i livet. tråkigt såhär efteråt för nu hade man ju gärna vilja läsa allt som hänt, men hade bara inte tid. Tänker skriva här för min egenskull så man kan titta tillbaka sen osv. tycker de är super roligt att läsa mina egna funderingar osv efteråt haha.
 
Okej det har hänt en del sen sist.
 
Tog studenten i juni, vilket innebar mycket studentfester i våras osv. känns riktigt skönt att vara klar faktiskt, har dock inga planer just nu på att bli frisör som jag utbildade mig till. 
Saknar alla tjejer från klassen så sjukt och har inte hunnit träffa nästan nån av dom sen vi gick ut.. men det blir väl framöver :)
 
 
Har träffat världens finaste kille, erik, började träffas i februari och sen gick allt snabbt. Nu har vi precis köpt lägenhet centralt, en tvåa som behöver fixas lite innan vi blir helt nöjda :) får faktiskt nykeln dit idag så ska dit ikväll och planera lite ;)
 
Har börjat jobba också, jobbade hela sommaren på hamnstugan ute på spikarna, som servitris. där stängde vi igen för säsongen den 16 augusti om jag inte minns helt fel och bara några dagar senare fick jag ett samtal från sibylla skönsberg om jobb. Där jobbar jag nu, trivs jävligt bra och jobbar med sköna människor. Jobbar även de helger som jag är ledig på källarkrogen, som servitris. Eftersom att erik har egetföretag och kör åt jetpak så blir det även en hel del körningar åt han då jag inte jobbar på andra ställen. 
 
Känns skönt att veta att pengar rullar in varje månad och att allt rullar på.
 
om nått år ska man väl börja plugga osv. men just nu är jag nöjd som det är och känner ingen press på mig, jag tar en sak i taget.
 
 
 

RSS 2.0